Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sonuçları açıklandı 2 saat sonra öldü

Vefat 05.11.2020 - 23:01, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2532+ kez okundu.
 

Sonuçları açıklandı 2 saat sonra öldü

İzmit Bekirdere Mahallesi’nde ikamet eden ve yaklaşık 15 gün önce gittiği hastanede yapılan tetkiklerine göre Lenfoma veya akciğer kanseri olabileceği tanısı konulan 39 yaşındaki Fatih Akbaş, sonuçların açıklamasından yaklaşık 2 saat sonra fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İzmit Bekirdere Mahallesi’nde ikamet eden ve yaklaşık 15 gün önce gittiği hastanede yapılan tetkiklerine göre Lenfoma veya akciğer kanseri olabileceği tanısı konulan 39 yaşındaki Fatih Akbaş, sonuçların açıklamasından yaklaşık 2 saat sonra fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. İzmit Bekirdere Mahallesinde oturan işçi emeklisi Mustafa ve ev hanımı Gülşen Akbaş çiftinin 6 çocuğundan biri olan 39 yaşındaki Fatih Akbaş, 15 gün önce rahatsızlandı. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Akbaş, rahatsızlıkları nedeniyle Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine giderek kontrolden geçti. Sonuçları için 15 gün sonraya gün verilirken sonuçları bugün öğle saatlerinde çıkan Fatih Akbaş’a lenfoma veya akciğer kanseri olabileceği tanısı konuldu. AKP İZMİT İLÇE YÖNETİCİSİNİN KUZENİ Öğlen saatlerinde tetkiklerinin sonuçlarını alan Akbaş, sonuçların açıklanmasından yaklaşık 2 saat sonra fenalaşarak Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde ilk müdahalesi yapıldı. Ardından İzmit’de bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesine alınan Akbaş, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. AKP İzmit İlçe yöneticilerinden Ömer Akbaş’ın da kuzeni olan Fatih Akbaş’ın cenazesinin Mimar Sinan Camiinde Cuma namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Tavşantepe mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.  
İzmit Bekirdere Mahallesi’nde ikamet eden ve yaklaşık 15 gün önce gittiği hastanede yapılan tetkiklerine göre Lenfoma veya akciğer kanseri olabileceği tanısı konulan 39 yaşındaki Fatih Akbaş, sonuçların açıklamasından yaklaşık 2 saat sonra fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İzmit Bekirdere Mahallesi’nde ikamet eden ve yaklaşık 15 gün önce gittiği hastanede yapılan tetkiklerine göre Lenfoma veya akciğer kanseri olabileceği tanısı konulan 39 yaşındaki Fatih Akbaş, sonuçların açıklamasından yaklaşık 2 saat sonra fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İzmit Bekirdere Mahallesinde oturan işçi emeklisi Mustafa ve ev hanımı Gülşen Akbaş çiftinin 6 çocuğundan biri olan 39 yaşındaki Fatih Akbaş, 15 gün önce rahatsızlandı. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Akbaş, rahatsızlıkları nedeniyle Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine giderek kontrolden geçti. Sonuçları için 15 gün sonraya gün verilirken sonuçları bugün öğle saatlerinde çıkan Fatih Akbaş’a lenfoma veya akciğer kanseri olabileceği tanısı konuldu.

AKP İZMİT İLÇE YÖNETİCİSİNİN KUZENİ

Öğlen saatlerinde tetkiklerinin sonuçlarını alan Akbaş, sonuçların açıklanmasından yaklaşık 2 saat sonra fenalaşarak Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde ilk müdahalesi yapıldı. Ardından İzmit’de bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesine alınan Akbaş, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. AKP İzmit İlçe yöneticilerinden Ömer Akbaş’ın da kuzeni olan Fatih Akbaş’ın cenazesinin Mimar Sinan Camiinde Cuma namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Tavşantepe mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.