Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sosyal Medyada da tartıştılar

SİYASET 05.03.2020 - 12:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2304+ kez okundu.
 

Sosyal Medyada da tartıştılar

Her ay toplanan Körfez Belediye Meclis’inde karşılıklı olarak tartışan Körfez Belediye Başkanı Başkanı Şener Söğüt ile CHP’li Meclis üyesi Erkan Uygun, bu kez Sosyal Medyada tartıştı.

Her ay toplanan Körfez Belediye Meclis’inde karşılıklı olarak tartışan Körfez Belediye Başkanı Başkanı Şener Söğüt ile CHP’li Meclis üyesi Erkan Uygun, bu kez Sosyal Medyada tartıştı. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik “Kılıçdaroğlu Esed'in Suriye'de İsrail'in Filistin'de hayata geçirmeye çalıştığı insansızlaştırma politikasına destek veren bir yerde durmakta. Türkiye'nin buradaki mücadelesini sürekli fitne ile yalanla lekelemeye çalışan her kim olursa olsun haysiyetsizdir, onursuzdur, şerefsizdir, alçaktır, haindir” ifadelerinden sonra, Erdoğan'a yanıt CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan gelmişti. Özkoç TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Erdoğan için “Bizim şehitlerimize, ‘kelle’ diyen bir kişinin sıfatlarını sayıyorum ben size; Şehide kelle diyen kişi haysiyetsizdir, şehide kelle diyen kişi Türkiye Cumhuriyeti’nde şerefsizdir, şehide kelle diyen kişi onursuzdur, şehide kelle diyen vatan hainidir” demişti. İşte Başkan Söğüt'ün o tepki yazısı “Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Sosyal Medya üzerinden CHP’li Özkoç’u  ve “ Millet iradesinin tecelli ettiği meclis çatısı altında, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımıza, onun nezdinde tüm milletimize karşı edep dışı ve hakaret dolu sözler sarfeden CHP li Engin Özkoç u kınıyor, millet vicdanında ve hukuk önünde de hak ettiği cezayı alacaktır. İnsanın aklı kadar edebi, edebi kadar ederi vardır. diyerek sert tepki göstererek kınamıştı. Bunun üzerine CHP’li Körfez Belediyesi Meclis üyesi Erkan Uygun, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e tepki göstererek cevap verdi. İşte Erkan Uygun’un o cevap yazısı; Körfez belediye başkanı Şener sögüt kendisini yargının başkanı yerine koymuş olacak ki CHP milletvekili Engin koçun hukuk önünde ceza alacağının kesin hükmünü veriyor.yargının karar mekanizmasında kendisini görmesi çok acı bir durum belediye başkanlık sorumlulugunu ve görevini unutmuş olacak ki yargının başkanlığına soyunmuş. Size düşen görev sükunetle gerginliği azaltmaktır paylaşımının altına yazılan yorumu okursanız bu ilçede bu tür söylemleriniz nelere yol açacağı bellidir .milli birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bu günlerde bize düşen sakin ve mantıklı davranmaktır . Yerel yönetimin başındaki Kişiler bunları çok iyi düşünmelidir. Sayın Şener söğüt her söylemlerinizle belediye meclisini ve körfezi germenize gerek yok..    
Her ay toplanan Körfez Belediye Meclis’inde karşılıklı olarak tartışan Körfez Belediye Başkanı Başkanı Şener Söğüt ile CHP’li Meclis üyesi Erkan Uygun, bu kez Sosyal Medyada tartıştı.

Her ay toplanan Körfez Belediye Meclis’inde karşılıklı olarak tartışan Körfez Belediye Başkanı Başkanı Şener Söğüt ile CHP’li Meclis üyesi Erkan Uygun, bu kez Sosyal Medyada tartıştı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik “Kılıçdaroğlu Esed'in Suriye'de İsrail'in Filistin'de hayata geçirmeye çalıştığı insansızlaştırma politikasına destek veren bir yerde durmakta. Türkiye'nin buradaki mücadelesini sürekli fitne ile yalanla lekelemeye çalışan her kim olursa olsun haysiyetsizdir, onursuzdur, şerefsizdir, alçaktır, haindir” ifadelerinden sonra, Erdoğan'a yanıt CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan gelmişti.

Özkoç TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Erdoğan için “Bizim şehitlerimize, ‘kelle’ diyen bir kişinin sıfatlarını sayıyorum ben size; Şehide kelle diyen kişi haysiyetsizdir, şehide kelle diyen kişi Türkiye Cumhuriyeti’nde şerefsizdir, şehide kelle diyen kişi onursuzdur, şehide kelle diyen vatan hainidir” demişti.

İşte Başkan Söğüt'ün o tepki yazısı

“Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Sosyal Medya üzerinden CHP’li Özkoç’u  ve “ Millet iradesinin tecelli ettiği meclis çatısı altında, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımıza, onun nezdinde tüm milletimize karşı edep dışı ve hakaret dolu sözler sarfeden CHP li Engin Özkoç u kınıyor, millet vicdanında ve hukuk önünde de hak ettiği cezayı alacaktır.

İnsanın aklı kadar edebi, edebi kadar ederi vardır. diyerek sert tepki göstererek kınamıştı.

Bunun üzerine CHP’li Körfez Belediyesi Meclis üyesi Erkan Uygun, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e tepki göstererek cevap verdi.

İşte Erkan Uygun’un o cevap yazısı;

Körfez belediye başkanı Şener sögüt kendisini yargının başkanı yerine koymuş olacak ki CHP milletvekili Engin koçun hukuk önünde ceza alacağının kesin hükmünü veriyor.yargının karar mekanizmasında kendisini görmesi çok acı bir durum belediye başkanlık sorumlulugunu ve görevini unutmuş olacak ki yargının başkanlığına soyunmuş. Size düşen görev sükunetle gerginliği azaltmaktır paylaşımının altına yazılan yorumu okursanız bu ilçede bu tür söylemleriniz nelere yol açacağı bellidir .milli birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bu günlerde bize düşen sakin ve mantıklı davranmaktır . Yerel yönetimin başındaki Kişiler bunları çok iyi düşünmelidir. Sayın Şener söğüt her söylemlerinizle belediye meclisini ve körfezi germenize gerek yok..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.