Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Soygun sanıldı, bakın ne çıktı

ASAYİŞ 29.01.2021 - 17:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1811+ kez okundu.
 

Soygun sanıldı, bakın ne çıktı

Körfez'de kuyumcu sahibi olan A.K. ile abisi H.L.K. arasında çıkan kavgayı gören diğer esnaflar durumu soygun zannedip ihbar edince polis alarma geçti.

Körfez'de kuyumcu sahibi olan A.K. ile abisi H.L.K. arasında çıkan kavgayı gören diğer esnaflar durumu soygun zannedip ihbar edince polis alarma geçti Körfez Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi üzerindeki kuyumcuda yaşanan olayda, dükkan sahibi A.K. ile abisi H.L.K. arasında dükkanının içinde sebebi bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Dükkandaki kavga büyüyünce A.K. ve ağabeyi H.L.K., dükkanın önüne çıkarak yumruklaşmaya başladılar ve ardından kuyumcu olan A.K., abisindeki belindeki kuru sıkı silahı aldı. Çevredeki diğer esnaflar ise silahı görünce mevzunun kuyumcu soygunu olduğunu düşündü ve ihbarları üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi. Abisinden şikayetçi Abi H.L.K. kendisine ait araçla polis ekipleri gelmeden olay yerinden uzaklaşırken, kuyumcu A.K. ise dükkanının kepenklerini indirip dükkana girdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin ardından olayın abi kardeş kavgası olduğu belirlendi. Dükkan sahibi A.K. gelen ekiplerle beraber karakola giderek abisi H.L.K'den şikayetçi oldu.  
Körfez'de kuyumcu sahibi olan A.K. ile abisi H.L.K. arasında çıkan kavgayı gören diğer esnaflar durumu soygun zannedip ihbar edince polis alarma geçti.

Körfez'de kuyumcu sahibi olan A.K. ile abisi H.L.K. arasında çıkan kavgayı gören diğer esnaflar durumu soygun zannedip ihbar edince polis alarma geçti

Körfez Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi üzerindeki kuyumcuda yaşanan olayda, dükkan sahibi A.K. ile abisi H.L.K. arasında dükkanının içinde sebebi bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Dükkandaki kavga büyüyünce A.K. ve ağabeyi H.L.K., dükkanın önüne çıkarak yumruklaşmaya başladılar ve ardından kuyumcu olan A.K., abisindeki belindeki kuru sıkı silahı aldı.

Çevredeki diğer esnaflar ise silahı görünce mevzunun kuyumcu soygunu olduğunu düşündü ve ihbarları üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi.

Abisinden şikayetçi

Abi H.L.K. kendisine ait araçla polis ekipleri gelmeden olay yerinden uzaklaşırken, kuyumcu A.K. ise dükkanının kepenklerini indirip dükkana girdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin ardından olayın abi kardeş kavgası olduğu belirlendi. Dükkan sahibi A.K. gelen ekiplerle beraber karakola giderek abisi H.L.K'den şikayetçi oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.