Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

SP'li Çelik:Demokrasiye Müdahale

SİYASET 01.04.2019 - 13:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2440+ kez okundu.
 

SP'li Çelik:Demokrasiye Müdahale

31 Mart Yerel Seçimlerinde terörist ve vatan haini ithamları ile milleti kamplaştıran, kendisine oy vermeyen herkese bir kulp takabilen Ak Parti’nin propagandası acı meyvesini vermiştir

31 Mart Yerel Seçimlerinde terörist ve vatan haini ithamları ile milleti kamplaştıran, kendisine oy vermeyen herkese bir kulp takabilen Ak Parti’nin propagandası acı meyvesini vermiştir. Malatya ili Pütürge ilçesinde sandık başında Ak Parti Belediye Başkan Adayının yeğeni tarafından açık oy kullandırılmak istenmiş, bu duruma itiraz eden sandık müşahitlerimiz Hasan ve İlyas Aktaş aynı kişi tarafından silahla vurularak öldürülmüşlerdir. Gönül belediyeciliği diyerek çıktığınız yolda bırakın gönül almayı, sizden olmayanların canlarını alır oldunuz. Vurarak, kırarak belki seçimi kazanabilirsiniz ama imtihanı çoktan kaybettiniz. Bir oy daha fazla almak için yapılan ve herkesin oyuna ipotek koymak isteyen anlayışın sonucunda gerçekleşen bu menfur saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.
31 Mart Yerel Seçimlerinde terörist ve vatan haini ithamları ile milleti kamplaştıran, kendisine oy vermeyen herkese bir kulp takabilen Ak Parti’nin propagandası acı meyvesini vermiştir

31 Mart Yerel Seçimlerinde terörist ve vatan haini ithamları ile milleti kamplaştıran, kendisine oy vermeyen herkese bir kulp takabilen Ak Parti’nin propagandası acı meyvesini vermiştir. Malatya ili Pütürge ilçesinde sandık başında Ak Parti Belediye Başkan Adayının yeğeni tarafından açık oy kullandırılmak istenmiş, bu duruma itiraz eden sandık müşahitlerimiz Hasan ve İlyas Aktaş aynı kişi tarafından silahla vurularak öldürülmüşlerdir. Gönül belediyeciliği diyerek çıktığınız yolda bırakın gönül almayı, sizden olmayanların canlarını alır oldunuz. Vurarak, kırarak belki seçimi kazanabilirsiniz ama imtihanı çoktan kaybettiniz.

Bir oy daha fazla almak için yapılan ve herkesin oyuna ipotek koymak isteyen anlayışın sonucunda gerçekleşen bu menfur saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.