Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Speaking Kafe’de Hırvatistan Anlatıldı

EĞİTİM 27.08.2018 - 22:09, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2810+ kez okundu.
 

Speaking Kafe’de Hırvatistan Anlatıldı

İzmit Belediyesi’ne bağlı olan Speaking Cafe’de Hırvatistan Kültür Gecesi yapıldı.

İzmit Belediyesi’ne bağlı olan Speaking Cafe’de Hırvatistan Kültür Gecesi yapıldı. Şimdiye kadar birçok ülkenin kültürünün tanıtımının yapıldığı Speaking Cafe son olarak Hırvatistan Kültür gecesine ev sahipliği yaptı. Belsa Kuyumcular Çarşısı üzerinde bulunan Speaking Cafe’de  Hırvatistan Kültür gecesinde Hırvatistan’nın ulusal marşı okunduktan sonra sunumu yapmak üzere Kristina Kuliç Hırvatistan tarihi hakkında bilgi verdi. Daha sonra Hırvatistan mutfağı hakkında Antonia Kuliç, Hıravtistan geleneksel dansları hakkında ise Dinka Jozic bilgi verdi ve videolar izlendi. Son olarak Romanya’nın görülmesi gereken tarihi ve Turistik yerler hakkında bilgi verildi. Genç ziyaretçilerin yanı sıra ilimizde bulunan Isaac stajyerleri de yabancı kültür gecesine ilgi gösterdi.  
İzmit Belediyesi’ne bağlı olan Speaking Cafe’de Hırvatistan Kültür Gecesi yapıldı.

İzmit Belediyesi’ne bağlı olan Speaking Cafe’de Hırvatistan Kültür Gecesi yapıldı.

Şimdiye kadar birçok ülkenin kültürünün tanıtımının yapıldığı Speaking Cafe son olarak Hırvatistan Kültür gecesine ev sahipliği yaptı. Belsa Kuyumcular Çarşısı üzerinde bulunan Speaking Cafe’de  Hırvatistan Kültür gecesinde Hırvatistan’nın ulusal marşı okunduktan sonra sunumu yapmak üzere Kristina Kuliç Hırvatistan tarihi hakkında bilgi verdi. Daha sonra Hırvatistan mutfağı hakkında Antonia Kuliç, Hıravtistan geleneksel dansları hakkında ise Dinka Jozic bilgi verdi ve videolar izlendi. Son olarak Romanya’nın görülmesi gereken tarihi ve Turistik yerler hakkında bilgi verildi. Genç ziyaretçilerin yanı sıra ilimizde bulunan Isaac stajyerleri de yabancı kültür gecesine ilgi gösterdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.