Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Su isteme bahanesi ile yaşlı kadını dövüp parasını aldı

ASAYİŞ 19.02.2019 - 18:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2552+ kez okundu.
 

Su isteme bahanesi ile yaşlı kadını dövüp parasını aldı

Gölcük’te su istemek bahanesi ile kapısını çaldığı yaşlı kadını darp ettikten sonra evine girerek 76 TL parasını gasp eden kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Gölcük İhsaniye Mahallesinde 17 Şubat günü akşam saat 21: 00 sularında meydana gelen olayda evde tek başına olan N.B. (84) isimli yaşlı kadının kapısını çalan Burhan Ö. (33) isimli şahıs, yaşlı kadından bir bardak su istedi. Su getirmek üzere içeri giren yaşlı kadının arkasından saldıran Burhan Ö. yaşlı kadını darp ederek evde altın ya da para olup olmadığını sordu. Evde para ve altın olmadığını belirlen N.B.’nin masasının üzerindeki 76 TL parayı alan Burhan Ö. daha sonra olay yerinden kaçtı. Yaşlı kadının durumu haber vermesi sonucu olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Daha önce çaldığı pasaport ile yakalandı Konuyla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Eskişehir ilinde ikamet ettiğini belirledi. Yapılan çalışmalar sonucu Eskişehir Tepebaşı ilçesinde düzenlenen operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alınan Burhan Ö. sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Burhan Ö.’nün yapılan üst aramasında M.A. isimli şahsa ait pasaport eke geçirildi. Burhan Ö.’nün 2 Şubat 2019 günü Kartepe’de Arslanbey’de bulunan M.A.’nın evine girdiği ve buradan altın yüzüklerle pasaport çaldığı ortaya çıktı. Benzer suçlardan çok sayıda kaydı olan Burhan Ö. tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  
Gölcük’te su istemek bahanesi ile kapısını çaldığı yaşlı kadını darp ettikten sonra evine girerek 76 TL parasını gasp eden kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Gölcük İhsaniye Mahallesinde 17 Şubat günü akşam saat 21: 00 sularında meydana gelen olayda evde tek başına olan N.B. (84) isimli yaşlı kadının kapısını çalan Burhan Ö. (33) isimli şahıs, yaşlı kadından bir bardak su istedi. Su getirmek üzere içeri giren yaşlı kadının arkasından saldıran Burhan Ö. yaşlı kadını darp ederek evde altın ya da para olup olmadığını sordu. Evde para ve altın olmadığını belirlen N.B.’nin masasının üzerindeki 76 TL parayı alan Burhan Ö. daha sonra olay yerinden kaçtı. Yaşlı kadının durumu haber vermesi sonucu olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Daha önce çaldığı pasaport ile yakalandı

Konuyla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Eskişehir ilinde ikamet ettiğini belirledi. Yapılan çalışmalar sonucu Eskişehir Tepebaşı ilçesinde düzenlenen operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alınan Burhan Ö. sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Burhan Ö.’nün yapılan üst aramasında M.A. isimli şahsa ait pasaport eke geçirildi. Burhan Ö.’nün 2 Şubat 2019 günü Kartepe’de Arslanbey’de bulunan M.A.’nın evine girdiği ve buradan altın yüzüklerle pasaport çaldığı ortaya çıktı. Benzer suçlardan çok sayıda kaydı olan Burhan Ö. tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.