Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Şükran İpekten hayatını kaybetti

Vefat 12.04.2020 - 14:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1952+ kez okundu.
 

Şükran İpekten hayatını kaybetti

Kocaelispor’un eski futbolcularından merhum Mehmet Ali İpekten’in eşi Şükran İpekten 89 yaşında hayatını kaybetti.

İzmit’in tanınan simalarından, Kocaelispor’un eski futbolcularından merhum Mehmet Ali İpekten’ın eşi Şükran İpekten(89) hayatını kaybetti. İpekten’ın ölüm haberini İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol duyurdu. Erol, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Değerli hemşehrimiz, büyüğümüz, tanıyan herkesin saygı duyup sevdiği, Geleneksel Kertil Tekke Şenliklerimizin daimi destekçisi ve katılımcısı, Kocaelispor'un geçmiş dönem futbolcularından merhum Mehmet Ali İpekten'in eşi, grup üyelerimiz Fatma Cenk ve Çetin İpekten'in anneleri, Şükran İpekten (89) dün akşam vefat etmiştir. Merhumenin cenaze bugün, sadece ailesinin katılımı ile (12 Nisan 2020) kılınacak namazın ardından İzmit Kent Mezarlığına defnedilecektir. Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhumeye  Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.”
Kocaelispor’un eski futbolcularından merhum Mehmet Ali İpekten’in eşi Şükran İpekten 89 yaşında hayatını kaybetti.

İzmit’in tanınan simalarından, Kocaelispor’un eski futbolcularından merhum Mehmet Ali İpekten’ın eşi Şükran İpekten(89) hayatını kaybetti. İpekten’ın ölüm haberini İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol duyurdu. Erol, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Değerli hemşehrimiz, büyüğümüz, tanıyan herkesin saygı duyup sevdiği, Geleneksel Kertil Tekke Şenliklerimizin daimi destekçisi ve katılımcısı, Kocaelispor'un geçmiş dönem futbolcularından merhum Mehmet Ali İpekten'in eşi, grup üyelerimiz Fatma Cenk ve Çetin İpekten'in anneleri, Şükran İpekten (89) dün akşam vefat etmiştir. Merhumenin cenaze bugün, sadece ailesinin katılımı ile (12 Nisan 2020) kılınacak namazın ardından İzmit Kent Mezarlığına defnedilecektir.

Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhumeye  Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.