Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Süleyman Süzer vefat etti

Vefat 29.12.2020 - 11:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1866+ kez okundu.
 

Süleyman Süzer vefat etti

Kocaeli'de geniş bir kesim tarafından, Anavatan Partisi eski İl Başkanı Süleyman Süzer, yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kocaeli'nin tanınmış siyasetçilerinden olan, Anavatan Partisi'nin son il başkanlığı görevinde bulunan ve daha sonra aktif siyaseti bırakan Süleyman Süzer (50) bir süre önce koronavirüse yakalandığı için Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görüyordu. Tedavi süresince durumu ağırlaşan Süzer, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Evli ve 3 çocuk babası olan Süleyman Süzer'in cenazesi bugün toprağa verilecek.  Körfez Manşet Gazetesi olarak Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.
Kocaeli'de geniş bir kesim tarafından, Anavatan Partisi eski İl Başkanı Süleyman Süzer, yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kocaeli'nin tanınmış siyasetçilerinden olan, Anavatan Partisi'nin son il başkanlığı görevinde bulunan ve daha sonra aktif siyaseti bırakan Süleyman Süzer (50) bir süre önce koronavirüse yakalandığı için Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görüyordu. Tedavi süresince durumu ağırlaşan Süzer, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Evli ve 3 çocuk babası olan Süleyman Süzer'in cenazesi bugün toprağa verilecek. 

Körfez Manşet Gazetesi olarak Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.