Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sürüm; Bana ceza veren hakimler Fetö'den cezaevinde tutuklu

SİYASET 16.02.2020 - 17:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2619+ kez okundu.
 

Sürüm; Bana ceza veren hakimler Fetö'den cezaevinde tutuklu

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı ve adayı Cahit Sürüm, kongrede yaptığı konuşmada, ‘Seçim öncesi kendisi hakkında asılsız iddialarda bulunan ve eski bir olayı yeniymiş gibi gündeme getirip ceza almış da sana lanse eden ve bu belgeleri dağıtanlara hakkını helal etmedi’

Cahit Sürüm; ‘Olağanüstü 2.Kongremiz güçlü bir oluşumun kurulmasıdır. Sizler bir çoğunuz bilirsiniz ki 2018 Ekim ayında İl Başkanı'mızın beni atamasıyla çok yoğun bir şekilde çok hızlı bir şekilde çalışarak çabalayarak çok kısa zamanda seçime hazırlandık bu kolay olmadı. İl Başkanım beni atadığı gün  ben iki söz vermiştim. Birincisi genel başkana 2 Körfez Belediyesinin anahtarını alıp size teslim edeceğim dedim ama alamadık ve veremedik. Çok az bir oyla kaybettik. 402 olan üyemiz ilçe başkanı ve ilçe kurucu üyelerinin istifasıyla ilçe yalnızlaşmış 402 üyeden 186 üyeye düşmüş." "Parti aylarca hiç açılmamış örümcekler bağlamış bu vasiyle 200’ün üstünde istifası olmuş. Sandık sorumlularımızın beraber olduğumuz Millet İttifakı’ndan temin ettik. Sandık sorumlularımızın saat 4’te yalnız kaldı sandıklar ve kazandığımız seçimi kaybettik. Son 24 saat daha önce böyle bir olay olmadı bilmiyorum. Mahkeme kararını herkese gönderdim. 12-13 sene önce dipte biriken sintine şeklinde olan operasyonu yapanlar içerideler daha çıkaramadılar. Sintine İZAYDAŞ’a vermiş olduğumuz dilekçelerimiz var. 12-13 sene önce olan olayı bugün olmuş gibi ifade etmek kötü bir şeydir. Ben hakkımı helal etmiyorum. Peygamber efendimize, genel başkanımızı da yaptılar." dedi. Körfez 1. Asliye Ceza Mahkemesinde devam eden örgütlü akaryakıt kaçakçılığı davasında, İyi Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Hapis cezasına çaptırılan sanıklar hakkında mahkeme, günün ekonomik koşulları göz önünde bulundurularak hapis cezasının adli para cezasına çevrilmesine yer olmadığı ve ayrıca hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına da yer olmadığa karar vermişti.
İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı ve adayı Cahit Sürüm, kongrede yaptığı konuşmada, ‘Seçim öncesi kendisi hakkında asılsız iddialarda bulunan ve eski bir olayı yeniymiş gibi gündeme getirip ceza almış da sana lanse eden ve bu belgeleri dağıtanlara hakkını helal etmedi’

Cahit Sürüm; ‘Olağanüstü 2.Kongremiz güçlü bir oluşumun kurulmasıdır. Sizler bir çoğunuz bilirsiniz ki 2018 Ekim ayında İl Başkanı'mızın beni atamasıyla çok yoğun bir şekilde çok hızlı bir şekilde çalışarak çabalayarak çok kısa zamanda seçime hazırlandık bu kolay olmadı. İl Başkanım beni atadığı gün  ben iki söz vermiştim. Birincisi genel başkana 2 Körfez Belediyesinin anahtarını alıp size teslim edeceğim dedim ama alamadık ve veremedik. Çok az bir oyla kaybettik. 402 olan üyemiz ilçe başkanı ve ilçe kurucu üyelerinin istifasıyla ilçe yalnızlaşmış 402 üyeden 186 üyeye düşmüş."

"Parti aylarca hiç açılmamış örümcekler bağlamış bu vasiyle 200’ün üstünde istifası olmuş. Sandık sorumlularımızın beraber olduğumuz Millet İttifakı’ndan temin ettik. Sandık sorumlularımızın saat 4’te yalnız kaldı sandıklar ve kazandığımız seçimi kaybettik. Son 24 saat daha önce böyle bir olay olmadı bilmiyorum. Mahkeme kararını herkese gönderdim. 12-13 sene önce dipte biriken sintine şeklinde olan operasyonu yapanlar içerideler daha çıkaramadılar. Sintine İZAYDAŞ’a vermiş olduğumuz dilekçelerimiz var. 12-13 sene önce olan olayı bugün olmuş gibi ifade etmek kötü bir şeydir. Ben hakkımı helal etmiyorum. Peygamber efendimize, genel başkanımızı da yaptılar." dedi. Körfez 1. Asliye Ceza Mahkemesinde devam eden örgütlü akaryakıt kaçakçılığı davasında, İyi Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Hapis cezasına çaptırılan sanıklar hakkında mahkeme, günün ekonomik koşulları göz önünde bulundurularak hapis cezasının adli para cezasına çevrilmesine yer olmadığı ve ayrıca hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına da yer olmadığa karar vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.