Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tahir Büyükakın resmen "Başkan"

SİYASET 04.04.2019 - 11:21, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1760+ kez okundu.
 

Tahir Büyükakın resmen "Başkan"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tahir Büyükakın, mazbatasını aldı.

AKP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, açık ara farkla rakiplerini geride bırakmış ve başkan seçilmişti. Büyükakın, bugün sabah Kocaeli Adliyesi'ndeki İl Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını teslim aldı. Büyükakın'a mazbata töreninde AKP Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, eski Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili eşlik etti. Büyükakın’a mazbatayı İl Seçim Kurulu Başkanı Yusuf Coşkun verdi. KOCAELİ HALKINI MAHCUP ETMEYECEĞİZ Mazbata töreninin ardından adliye önünde açıklama yapan  Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın,”Seçimlerde başarı elde ettik. Bu başarının en büyük aktörü teşkilâtlarımızdır.Tüm teşkilâtımıza teşekkür ediyorum. MHP ile ittifak yaptık. MHP teşkilâtlarına da teşekkür ederim ama en büyük teşekkürü Kocaeli halkına teşekkür ediyorum. Kocaeli halkını mahcup etmeyeceğiz. Rabbim utandırmasın"dedi.  
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tahir Büyükakın, mazbatasını aldı.

AKP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, açık ara farkla rakiplerini geride bırakmış ve başkan seçilmişti. Büyükakın, bugün sabah Kocaeli Adliyesi'ndeki İl Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını teslim aldı. Büyükakın'a mazbata töreninde AKP Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, eski Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili eşlik etti. Büyükakın’a mazbatayı İl Seçim Kurulu Başkanı Yusuf Coşkun verdi.

KOCAELİ HALKINI MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Mazbata töreninin ardından adliye önünde açıklama yapan  Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın,”Seçimlerde başarı elde ettik. Bu başarının en büyük aktörü teşkilâtlarımızdır.Tüm teşkilâtımıza teşekkür ediyorum. MHP ile ittifak yaptık. MHP teşkilâtlarına da teşekkür ederim ama en büyük teşekkürü Kocaeli halkına teşekkür ediyorum. Kocaeli halkını mahcup etmeyeceğiz. Rabbim utandırmasın"dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.