Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tahsin Tarhan CHP Ekonomi Masasında

SİYASET 12.11.2020 - 13:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2021+ kez okundu.
 

Tahsin Tarhan CHP Ekonomi Masasında

Ekonomi Masası Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında çalışmalarını sürdürecek. Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'da Ekonomi masasında yer aldı.

İstihdam, milli gelir, Merkez Bankası rezervleri, dış ve iç borçlar, vatandaşın banka borçları ve enflasyon gibi temel ekonomik göstergelerin açıkça ortaya koyduğu üzere ekonomi çöküşte. Bu olumsuz tablo karşısında, CHP içinde ekonomik sorunları tüm yönleriyle tespit ve analiz edecek, çözüm üretecek, ekonomi alanında yeni stratejiler belirleyecek bir ekonomi masası kuruldu. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla faaliyetlerine başlayan ekonomi masasında Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Tahsin Tarhan da görevlendirildi. Görevlendirme hakkında açıklamada bulunan Tarhan şunları söyledi, “Türkiye’de derin bir ekonomik, siyasi ve toplumsal kriz var. Vatandaş, esnaf, KOBİ’ler ve sanayici perişan. Damat kaçtı, ekonomi savruluyor. Bu noktada CHP masaya ağırlığını koyuyor. Çalışmalarına başlayan Ekonomi Masası hem çözüm öneri üretecek hem de partimizin ekonomi birikimini il il gezerek tüm Türkiye’ye anlatacak.” CHP Otobüsü Sahaya İniyor Ekonomi Masası Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında çalışmalarını sürdürecek. Masanın Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan dışındaki diğer üyeleri Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, genel başkan yardımcıları Lale Karabıyık, Bülent Kuşoğlu, Ahmet Akın, Fethi Açıkel ve Veli Ağbaba, İstanbul Milletvekilleri Akif Hamzaçebi, İlhan Kesici, Aykut Erdoğdu, Gökhan Zeybek, Özgür Karabat, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, İzmir Milletvekili Bedri Serter, Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ile eski İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil'dir. Ekonomi Masası şeffaf ve hesap verebilir bir ekonomi politikası, verimli ve adil bir vergi politikası, sürdürülebilir kalkınma, güvenceli ve insan onuruna yakışır bir çalışma hayatı ve yoksullukla mücadele gibi temel başlıklarda partinin görüş ve çözüm önerilerini vatandaşlara anlatacak. Tarhan’a göre, “Sadece düşünce ve önerimizi açıklamayacağız. İnsanımıza dokunup, onların dertlerini de dinleyeceğiz. Bu hafta Mersin, Adana ve Hatay temasları başlangıç olacak. Ekonomi Masası otobüsüyle karış karış memleketi gezip, sorunlara çare olmaya çalışacağız.”    
Ekonomi Masası Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında çalışmalarını sürdürecek. Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'da Ekonomi masasında yer aldı.

İstihdam, milli gelir, Merkez Bankası rezervleri, dış ve iç borçlar, vatandaşın banka borçları ve enflasyon gibi temel ekonomik göstergelerin açıkça ortaya koyduğu üzere ekonomi çöküşte. Bu olumsuz tablo karşısında, CHP içinde ekonomik sorunları tüm yönleriyle tespit ve analiz edecek, çözüm üretecek, ekonomi alanında yeni stratejiler belirleyecek bir ekonomi masası kuruldu. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla faaliyetlerine başlayan ekonomi masasında Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Tahsin Tarhan da görevlendirildi. Görevlendirme hakkında açıklamada bulunan Tarhan şunları söyledi, “Türkiye’de derin bir ekonomik, siyasi ve toplumsal kriz var. Vatandaş, esnaf, KOBİ’ler ve sanayici perişan. Damat kaçtı, ekonomi savruluyor. Bu noktada CHP masaya ağırlığını koyuyor. Çalışmalarına başlayan Ekonomi Masası hem çözüm öneri üretecek hem de partimizin ekonomi birikimini il il gezerek tüm Türkiye’ye anlatacak.”

CHP Otobüsü Sahaya İniyor

Ekonomi Masası Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında çalışmalarını sürdürecek. Masanın Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan dışındaki diğer üyeleri Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, genel başkan yardımcıları Lale Karabıyık, Bülent Kuşoğlu, Ahmet Akın, Fethi Açıkel ve Veli Ağbaba, İstanbul Milletvekilleri Akif Hamzaçebi, İlhan Kesici, Aykut Erdoğdu, Gökhan Zeybek, Özgür Karabat, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, İzmir Milletvekili Bedri Serter, Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ile eski İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil'dir.

Ekonomi Masası şeffaf ve hesap verebilir bir ekonomi politikası, verimli ve adil bir vergi politikası, sürdürülebilir kalkınma, güvenceli ve insan onuruna yakışır bir çalışma hayatı ve yoksullukla mücadele gibi temel başlıklarda partinin görüş ve çözüm önerilerini vatandaşlara anlatacak. Tarhan’a göre, “Sadece düşünce ve önerimizi açıklamayacağız. İnsanımıza dokunup, onların dertlerini de dinleyeceğiz. Bu hafta Mersin, Adana ve Hatay temasları başlangıç olacak. Ekonomi Masası otobüsüyle karış karış memleketi gezip, sorunlara çare olmaya çalışacağız.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.