Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Taksi şoförüne yapılan EŞŞEK ŞAKASI

YAŞAM 26.10.2020 - 12:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1785+ kez okundu.
 

Taksi şoförüne yapılan EŞŞEK ŞAKASI

Körfez Kent Taksi Durağın da çalışan Oktay Şener için yapılan soğuk ve kötü şaka herkesi şaşkınlığa uğrattı

Körfez Kent Taksi Durağın da çalışan Oktay Şener için yapılan soğuk ve kötü şaka herkesi şaşkınlığa uğrattı. Dün gece taksi durağını telefonla arayan kişiler ‘Sizde Oktay diye bir şoför kendisini Yavuz Selim Parkı’nda intihar ederek öldürmüş’ diye arayınca önce taksi durağı çalışanları ve arkadaşları ile ailesi paniklemiş. Telefonlara sarılan taksi durağı çalışanları olayın asılsız olduğunu öğrenince rahat bir nefes almışlar. Hakkında çıkan intihar etti söylentilerine sosyal medya hesabından yanıt veren Körfez Kent Taksi Durağı çalışan Oktay Şener ‘Ben Allah’ıma şükür ayaktayım’ diyerek yapılan eşşek şakasına tepki gösterdi.  
Körfez Kent Taksi Durağın da çalışan Oktay Şener için yapılan soğuk ve kötü şaka herkesi şaşkınlığa uğrattı

Körfez Kent Taksi Durağın da çalışan Oktay Şener için yapılan soğuk ve kötü şaka herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Dün gece taksi durağını telefonla arayan kişiler ‘Sizde Oktay diye bir şoför kendisini Yavuz Selim Parkı’nda intihar ederek öldürmüş’ diye arayınca önce taksi durağı çalışanları ve arkadaşları ile ailesi paniklemiş.

Telefonlara sarılan taksi durağı çalışanları olayın asılsız olduğunu öğrenince rahat bir nefes almışlar.

Hakkında çıkan intihar etti söylentilerine sosyal medya hesabından yanıt veren Körfez Kent Taksi Durağı çalışan Oktay Şener ‘Ben Allah’ıma şükür ayaktayım’ diyerek yapılan eşşek şakasına tepki gösterdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.