Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tanınmış işletmeci öldürüldü!

ASAYİŞ 13.04.2019 - 16:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1480+ kez okundu.
 

Tanınmış işletmeci öldürüldü!

İzmit Sanayi Mahallesinde bulunan bir otelin bar bölümünde yanlışlıkla erkekler tuvaleti yerine kadınlar tuvaletine girmesi üzerine tartıştığı kişi tarafından tabancayla vurulan İzmit’in tanınmış işletmecilerinden 38 yaşındaki Erkan Katmış, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre İzmit Sanayi Mahallesinde bulunan bir otele arkadaşları ile yemek yemeye gittiği öğrenilen Erkan Katmış (38) gece geç saatlerde tartıştığı A.Ş. İsimli şahıs tarafından tabancayla vuruldu. İddiaya göre Katmış, ihtiyacını gidermek üzere otelden bağımsız olarak işletilen bar bölümündeki erkekler tuvaleti yerine kadınlar tuvaletine girince içeride bir kadınla karşılaştı. Önce kadınla daha sonra da kadının eşi A.Ş. ile tartışan Katmış, mekanın dışında A.Ş.’nin tabancasından çıkan 4 kurşunla ağır yaralandı. Mermilerden 3’ü Katmış’ın sırtına, biri ise kalbine isabet etti. Toprağa verildi Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ambulansa alınan Katmış, Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Katmış, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Aslen Karslı olan ve İzmit Hacı Hızır Mahallesinde ikamet eden ve daha önce İzmit Barlar Sokağında bulunan bir barda işletmeci olan Erkan Katmış’ın acı haberi sevenlerini yasa boğdu. Kocaeli Devlet Hastanesi Morgunda tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından Katmış’ın cenazesi yakınlarına teslim edildi. Bekar olan Katmış’ın cenazesi Derince Çınarlı Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çınarlı Mezarlığında toprağa verildi. Polis ekipleri olayı gerçekleştirdiği öne sürülen A.Ş. isimli şahsın yakalanması için çalışma başlattı.
İzmit Sanayi Mahallesinde bulunan bir otelin bar bölümünde yanlışlıkla erkekler tuvaleti yerine kadınlar tuvaletine girmesi üzerine tartıştığı kişi tarafından tabancayla vurulan İzmit’in tanınmış işletmecilerinden 38 yaşındaki Erkan Katmış, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre İzmit Sanayi Mahallesinde bulunan bir otele arkadaşları ile yemek yemeye gittiği öğrenilen Erkan Katmış (38) gece geç saatlerde tartıştığı A.Ş. İsimli şahıs tarafından tabancayla vuruldu. İddiaya göre Katmış, ihtiyacını gidermek üzere otelden bağımsız olarak işletilen bar bölümündeki erkekler tuvaleti yerine kadınlar tuvaletine girince içeride bir kadınla karşılaştı. Önce kadınla daha sonra da kadının eşi A.Ş. ile tartışan Katmış, mekanın dışında A.Ş.’nin tabancasından çıkan 4 kurşunla ağır yaralandı. Mermilerden 3’ü Katmış’ın sırtına, biri ise kalbine isabet etti.

Toprağa verildi

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ambulansa alınan Katmış, Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Katmış, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Aslen Karslı olan ve İzmit Hacı Hızır Mahallesinde ikamet eden ve daha önce İzmit Barlar Sokağında bulunan bir barda işletmeci olan Erkan Katmış’ın acı haberi sevenlerini yasa boğdu. Kocaeli Devlet Hastanesi Morgunda tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından Katmış’ın cenazesi yakınlarına teslim edildi. Bekar olan Katmış’ın cenazesi Derince Çınarlı Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çınarlı Mezarlığında toprağa verildi. Polis ekipleri olayı gerçekleştirdiği öne sürülen A.Ş. isimli şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.