Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tanış; " Böyle siyaset Olmaz"

SİYASET 18.05.2020 - 18:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2575+ kez okundu.
 

Tanış; " Böyle siyaset Olmaz"

Körfez Belediyesinin geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirdiği olağanüstü meclis toplantısı ile gündeme gelen ve oy çokluğu ile onaylanan 10 adet binek otomobil kiralaması ile başlayan tartışmalara AKP’li meclis üyesi Selami Tanış’da katıldı. Tanış, Muhalefet meclis üyelerine tepki göstererek “ Böyle siyaset olmaz” dedi.

Körfez Belediyesinin geçtiğimiz Cuma günü  gerçekleştirdiği olağanüstü meclis toplantısı ile gündeme gelen ve oy çokluğu ile onaylanan 10 adet binek otomobil kiralaması ile başlayan tartışmalara AKP’li meclis üyesi Selami Tanış’da katıldı. Tanış, Muhalefet meclis üyelerine tepki göstererek “ Böyle siyaset olmaz” dedi. Körfez Belediyesi AKP’li meclis üyesi Selami Tanış 10 adet binek otomobil kiralaması ile başlayan tartışmalarına katıldı. Tanış kendi sosyal medya üzerinden bir açıklama paylaştı. Tanış’ın paylaştığı o açıklama BÖYLE SİYASET OLMAZ! Körfez belediyesi Mayıs ayı olağan üstü meclisinde bazı kararlar aldık. Bu kararlar içerisinde araç kiralama maddesini muhalefet meclis üyelerinden bazıları basın ve sosyal medyada Şova dönüştürülerek halkın yanlış bilgilendirilmesine sebebiyet verdiklerinden dolayı Bu açıklamayı yapma gereği duydum. Dünyada ve ülkemizdeki Pandemiden dolayı ve belediye hizmetlerinin aksamaması adına on adet araç kiralanması kararı aldık. Kiralıyacağımız araçları DMO(devlet malzeme ofisi)nden teklif alarak kiralamaya karar verdik Başkanımız ve Cumhur İttifakı olarak devletimizin ve milletimizin zararına olan hiçbir kararın altına imza atmadık. Bu konuyu kamuoyunu yanıltan ve yanlış bilgilendiren bazı muhalefet meclis üyeleri, başkanımızı ve cumhur ittifakını zan altında bırakmanız beyhude bir çırpınmadır. Yapılan hizmetleri görmezden gelerek körü körüne eleştirmek size fayda sağlamayacaktır. Bize yandaş diyorsanız evet biz devletimizin ve milletimizin yandaşız. Körfez belediyesi meclis Üyesi Selami TANIŞ
Körfez Belediyesinin geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirdiği olağanüstü meclis toplantısı ile gündeme gelen ve oy çokluğu ile onaylanan 10 adet binek otomobil kiralaması ile başlayan tartışmalara AKP’li meclis üyesi Selami Tanış’da katıldı. Tanış, Muhalefet meclis üyelerine tepki göstererek “ Böyle siyaset olmaz” dedi.

Körfez Belediyesinin geçtiğimiz Cuma günü  gerçekleştirdiği olağanüstü meclis toplantısı ile gündeme gelen ve oy çokluğu ile onaylanan 10 adet binek otomobil kiralaması ile başlayan tartışmalara AKP’li meclis üyesi Selami Tanış’da katıldı. Tanış, Muhalefet meclis üyelerine tepki göstererek “ Böyle siyaset olmaz” dedi.

Körfez Belediyesi AKP’li meclis üyesi Selami Tanış 10 adet binek otomobil kiralaması ile başlayan tartışmalarına katıldı. Tanış kendi sosyal medya üzerinden bir açıklama paylaştı.

Tanış’ın paylaştığı o açıklama

BÖYLE SİYASET OLMAZ!
Körfez belediyesi Mayıs ayı olağan üstü meclisinde bazı kararlar aldık. Bu kararlar içerisinde araç kiralama maddesini muhalefet meclis üyelerinden bazıları basın ve sosyal medyada Şova dönüştürülerek halkın yanlış bilgilendirilmesine sebebiyet verdiklerinden dolayı Bu açıklamayı yapma gereği duydum.

Dünyada ve ülkemizdeki Pandemiden dolayı ve belediye hizmetlerinin aksamaması adına on adet araç kiralanması kararı aldık.

Kiralıyacağımız araçları DMO(devlet malzeme ofisi)nden teklif alarak kiralamaya karar verdik
Başkanımız ve Cumhur İttifakı olarak devletimizin ve milletimizin zararına olan hiçbir kararın altına imza atmadık.

Bu konuyu kamuoyunu yanıltan ve yanlış bilgilendiren bazı muhalefet meclis üyeleri, başkanımızı ve cumhur ittifakını zan altında bırakmanız beyhude bir çırpınmadır.

Yapılan hizmetleri görmezden gelerek körü körüne eleştirmek size fayda sağlamayacaktır.

Bize yandaş diyorsanız evet biz devletimizin ve milletimizin yandaşız.

Körfez belediyesi meclis Üyesi
Selami TANIŞ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.