Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tarhan’dan Mehmet Akif Yılmaz’a Tepki

SİYASET 17.05.2020 - 17:10, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2215+ kez okundu.
 

Tarhan’dan Mehmet Akif Yılmaz’a Tepki

Tarhan ;Demokrasi İçin Sadece Elimizi, Kolumuzu Değil, Bütün Vücudumuzu Taşın Altına Koymaya Hazırız. Demokrasi Mücadelemiz Devam Edecek.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın “Kiralık Vekil” Açıklamasına Tepki Gösterdi: Demokrasi düşmanı bu zehirli dilin yok olmaya mahkum olduğunu dile getiren Tarhan açıklamasına şöyle devam etti: “AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a sesleniyorum. Eminim kendisi de ülkenin içinde bulunduğu içler acısı vaziyetin farkındadır. Ama cesaret edip sesini çıkaramıyor. İşsizlik ocakları söndürdü. Gerçek işsizlik oranı geldi 22’ye dayandı. Ülkede 7. 5 milyon kişi issiz. Daha da kötüsü genç issizler. Her dört gençten biri işsiz. 18 yılın sonunda yoksulluk dayanılmaz boyutlara vardı. Hükümetin verdiği 1000 Lirayı almak için PTT kuyruklarında bekleyen milyonlarca insan bu ülkenin nasıl kötü yönetildiğinin en açık göstergesi. Bu manzaraya yürek dayanmıyor. Devletin kaynaklarını halka dağıtmak yerine müteahhitlere peşkeş çektiniz. Havaalanları, köprüler, otoyollar ve hastaneler. Yandaşlarınıza yaptırdığınız pek çok büyük kamu yatırımı var. Bu yatırımların maliyetini bilen var mı? Siz biliyor musunuz? Vekiller ve meclis biliyor mu? Vatandaş biliyor mu?” “Mahvettiğiniz tek şey ekonomi değil. Adalet Mülkün Temelidir diye yazıyor mahkeme duvarlarında. O söz sizin iktidarınızda uzak bir hatıraya dönüştü. Adalet mi kaldı? Hukuk mu kaldı? Mahkeme mi kaldı? Türkiye en çok gazetecinin tutuklu olduğu ikinci ülke oldu dünyada. Haber yapanı, gerçekleri açıklayanları birer birer hapse atıyorsunuz. Peki, yaptığınız hakaretler, işlediğiniz suçlar? Sosyal medyada ölüm listeleri yayınlanıyor her gün. Değerlerimize, ailemize, kişiliğimize ve kurumlarımıza saldırılıyor. Savcılar sessiz. Devlet üç maymunu oynuyor. Bize gelince jet hızıyla açılan soruşturmalardan haber yok. Sizin de katkı da bulunduğunuz tek adam rejimi adaletle birlikte özgürlüğü de aldı elimizden. Nasıl bir düzene hizmet ettiğinin farkında mısın Mehmet Akif Yılmaz? “Tahsin Tarhan olarak, tıpkı diğer tüm CHP’liler gibi Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde yürüttüğümüz demokrasi mücadelesine katkı sunmaya devam edeceğiz. Az biraz samimiyet varsa siz de, bu mücadeleyi eleştirmek yerine ona katkı sunarsınız. Kaldırın 10 barajını. Değiştirin artık 12 Eylül’den kalan Seçim Yasası ve Siyasi Partiler Yasasını. Demokrasinin önünü açın. Halkın iradesi hiçbir engelleme olmadan sandığa yansısın. Çünkü egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Bizim tek bir derdimiz var. O da halkımızın özgürlüğü”.            
Tarhan ;Demokrasi İçin Sadece Elimizi, Kolumuzu Değil, Bütün Vücudumuzu Taşın Altına Koymaya Hazırız. Demokrasi Mücadelemiz Devam Edecek.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın “Kiralık Vekil” Açıklamasına Tepki Gösterdi: Demokrasi düşmanı bu zehirli dilin yok olmaya mahkum olduğunu dile getiren Tarhan açıklamasına şöyle devam etti:

“AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a sesleniyorum. Eminim kendisi de ülkenin içinde bulunduğu içler acısı vaziyetin farkındadır. Ama cesaret edip sesini çıkaramıyor. İşsizlik ocakları söndürdü. Gerçek işsizlik oranı geldi 22’ye dayandı. Ülkede 7. 5 milyon kişi issiz. Daha da kötüsü genç issizler. Her dört gençten biri işsiz. 18 yılın sonunda yoksulluk dayanılmaz boyutlara vardı. Hükümetin verdiği 1000 Lirayı almak için PTT kuyruklarında bekleyen milyonlarca insan bu ülkenin nasıl kötü yönetildiğinin en açık göstergesi. Bu manzaraya yürek dayanmıyor. Devletin kaynaklarını halka dağıtmak yerine müteahhitlere peşkeş çektiniz. Havaalanları, köprüler, otoyollar ve hastaneler. Yandaşlarınıza yaptırdığınız pek çok büyük kamu yatırımı var. Bu yatırımların maliyetini bilen var mı? Siz biliyor musunuz? Vekiller ve meclis biliyor mu? Vatandaş biliyor mu?”

“Mahvettiğiniz tek şey ekonomi değil. Adalet Mülkün Temelidir diye yazıyor mahkeme duvarlarında. O söz sizin iktidarınızda uzak bir hatıraya dönüştü. Adalet mi kaldı? Hukuk mu kaldı? Mahkeme mi kaldı? Türkiye en çok gazetecinin tutuklu olduğu ikinci ülke oldu dünyada. Haber yapanı, gerçekleri açıklayanları birer birer hapse atıyorsunuz. Peki, yaptığınız hakaretler, işlediğiniz suçlar? Sosyal medyada ölüm listeleri yayınlanıyor her gün. Değerlerimize, ailemize, kişiliğimize ve kurumlarımıza saldırılıyor. Savcılar sessiz. Devlet üç maymunu oynuyor. Bize gelince jet hızıyla açılan soruşturmalardan haber yok. Sizin de katkı da bulunduğunuz tek adam rejimi adaletle birlikte özgürlüğü de aldı elimizden. Nasıl bir düzene hizmet ettiğinin farkında mısın Mehmet Akif Yılmaz?

“Tahsin Tarhan olarak, tıpkı diğer tüm CHP’liler gibi Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde yürüttüğümüz demokrasi mücadelesine katkı sunmaya devam edeceğiz. Az biraz samimiyet varsa siz de, bu mücadeleyi eleştirmek yerine ona katkı sunarsınız. Kaldırın 10 barajını. Değiştirin artık 12 Eylül’den kalan Seçim Yasası ve Siyasi Partiler Yasasını. Demokrasinin önünü açın. Halkın iradesi hiçbir engelleme olmadan sandığa yansısın. Çünkü egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Bizim tek bir derdimiz var. O da halkımızın özgürlüğü”.      

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.