Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tarhan, Körfez İlçe örgütüne teşekküre geldi

SİYASET 07.08.2020 - 13:21, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2818+ kez okundu.
 

Tarhan, Körfez İlçe örgütüne teşekküre geldi

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP’nin son kurultayında Parti Meclisi üyeliğine seçilmesinden dolayı Körfez ilçe örgütüne teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP’nin son kurultayında Parti Meclisi üyeliğine seçilmesinden dolayı Körfez ilçe örgütüne teşekkür ziyaretlerinde bulundu. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da hem kurultay delegelerine hem de kendisine destek veren partilere teşekkür için dün Körfez ilçe Başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette CHP İl sekreteri Bülent Sarı, İl yönetiminden Metin Düzgün, Naim Keskin, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya hazır bulundu. Parti ilçe binasında İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve yönetimi tarafından karşılan CHP Kocaeli Milletvekili ve PM üyesi Tahsin Tarhan ve beraberindekiler toplantı salonuna geçtiler. Toplantı’da CHP Kadın Kolları Başkanı Naciye Seçilmiş, Körfez Belediye Meclis üyeleri Yelda Pişkin, Eren Kır ile partililer katıldı. Bizleri sevindirdi Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Bülent Yıldız, geçtiğimiz hafta yapılan olağan Kurultay sonrası Kocaeli’den Parti Meclisine seçilmeniz bizleri son derece sevindirmiştir. Çünkü Kocaeli'den birinin olması lazımdı. Çok çalıştık bir vekilimizin seçilmesi çalışmamızın bir gayretidir. Bunda sonra sizlere başarılar dilerim. Körfez ilçe Örgütüne teşekkür ediyorum Yıldız’ın konuşmalarının ardından söz alan PM üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise , Parti meclise seçilmemden dolayı bana detsk veren başta il yöneticileri ile ilçe başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. İl ve ilçe örgütlerimiz büyük gayret göstererek bizleri Parti Meclis üyesi olarak seçti. Sizleri asla mahcup etmeyeceğim.Elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Bundan sonra hep sahada olacağız. Çalışacağız ve iktidar olacağız. Hafta sonu yapılacak Kadın Kolları kurultayından sonra sahalara ineceğiz. İktidar olmak için sizler de çok çalışmak zorundasınız. Birlik ve beraberliğimizi asla bozmayacağız. İktidar bizlere daha çok saldıracak, ama bunlara fırsat vermeyeceğiz. AKP’yi sandıkta bırakacağız. Her geçen günde AKP eriyor. Halkın bir CHP iktidarına ihtiyacı var. Çok çalışmamız lazım. Ayrıca bana en çok destek veren ve çalışan Körfez ilçe örgütüne baştan Bülent Yıldız başkana ve kurultay delegelerine, yönetimine çok teşekkür ederim” dedi.   Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan parti meclis üyeliğine seçilmesinden dolayı kendisine destek veren tüm kurultay delegelerine ve partililere teşekkür etti.
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP’nin son kurultayında Parti Meclisi üyeliğine seçilmesinden dolayı Körfez ilçe örgütüne teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP’nin son kurultayında Parti Meclisi üyeliğine seçilmesinden dolayı Körfez ilçe örgütüne teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da hem kurultay delegelerine hem de kendisine destek veren partilere teşekkür için dün Körfez ilçe Başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette CHP İl sekreteri Bülent Sarı, İl yönetiminden Metin Düzgün, Naim Keskin, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya hazır bulundu.

Parti ilçe binasında İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve yönetimi tarafından karşılan CHP Kocaeli Milletvekili ve PM üyesi Tahsin Tarhan ve beraberindekiler toplantı salonuna geçtiler.

Toplantı’da CHP Kadın Kolları Başkanı Naciye Seçilmiş, Körfez Belediye Meclis üyeleri Yelda Pişkin, Eren Kır ile partililer katıldı.

Bizleri sevindirdi

Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Bülent Yıldız, geçtiğimiz hafta yapılan olağan Kurultay sonrası Kocaeli’den Parti Meclisine seçilmeniz bizleri son derece sevindirmiştir. Çünkü Kocaeli'den birinin olması lazımdı. Çok çalıştık bir vekilimizin seçilmesi çalışmamızın bir gayretidir. Bunda sonra sizlere başarılar dilerim.

Körfez ilçe Örgütüne teşekkür ediyorum

Yıldız’ın konuşmalarının ardından söz alan PM üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise , Parti meclise seçilmemden dolayı bana detsk veren başta il yöneticileri ile ilçe başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. İl ve ilçe örgütlerimiz büyük gayret göstererek bizleri Parti Meclis üyesi olarak seçti. Sizleri asla mahcup etmeyeceğim.Elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Bundan sonra hep sahada olacağız. Çalışacağız ve iktidar olacağız. Hafta sonu yapılacak Kadın Kolları kurultayından sonra sahalara ineceğiz. İktidar olmak için sizler de çok çalışmak zorundasınız. Birlik ve beraberliğimizi asla bozmayacağız. İktidar bizlere daha çok saldıracak, ama bunlara fırsat vermeyeceğiz. AKP’yi sandıkta bırakacağız. Her geçen günde AKP eriyor. Halkın bir CHP iktidarına ihtiyacı var. Çok çalışmamız lazım.

Ayrıca bana en çok destek veren ve çalışan Körfez ilçe örgütüne baştan Bülent Yıldız başkana ve kurultay delegelerine, yönetimine çok teşekkür ederim” dedi.  

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan parti meclis üyeliğine seçilmesinden dolayı kendisine destek veren tüm kurultay delegelerine ve partililere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.