Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tarhan “Yoksa Ortak Mısınız”

SİYASET 30.01.2020 - 23:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2651+ kez okundu.
 

Tarhan “Yoksa Ortak Mısınız”

Kocaeli Milletvekilim Tahsin Tarhan, İlyas Şeker’in kendisi ile ilgili açıklamalarına cevap verdi.

Kocaeli Milletvekilim Tahsin Tarhan, İlyas Şeker’in kendisi ile ilgili açıklamalarına cevap verdi. Tahsin Tarhan, Dilovası Çerkeşli Köyündeki imar planı değişikliğinde Köylülere destek vermek amacıyla yaptığı ziyaret sırasında köylüler ve vatandaşlar tarafından birçok konuda eleştiri dinledi ve çözüm amaçlı çalışmalar gerçekleştirdi. Toplantı sırasında konuşulan bazı AKP Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının bu işe ortak olabilecekleri ve bunun gibi birçok iş olduğu düşünceleri, bir internet sitesinde Tahsin Tarhan’ın ağzından çıkmış gibi haber yapıldı. Bu haberin üzerine İlyas Şeker’in, yaptığı hakaretamiz açıklamalar akla “Yoksa Ortaklık Gerçek Mi” sorusunu getirdi? BU PANİK NİYE Tahsin Tarhan, “Çerkeşli Köyüne vatandaşlarımızın oluşacak imar planı sonrasında mağduriyetini gidermek, çözüm aramak için gittik. Ben herhangi bir isim zikretmedim. Hatta tüm Kocaeli Milletvekillerini Çerkeşli ’deki sorunu çözmeye, elini taşın altına koymaya davet ettim. Toplantıyı yapma amacımız zaten vatandaşın derdini dinlemekti. Herkes düşüncesi söyledi. Biz orada daha çok dinleyici olduk. Duyduklarımızın ardından çözüm önerileri aradık. Bu konuyla ilgili de herhangi bir basın açıklaması yapmadık. Bizi takip eden birçok basın mensubu vardı. Hepsi bu toplantıyı haberleştirdi, ancak sadece bir internet sitesinde benim İlyas Şeker ve Zinnur Büyükgöz’ün ismini vererek konuştuğum haber yapılmış. Ben bugüne kadar Kocaeli’de gördüğüm bir yanlışlık varsa, elimde belgesi varsa çıkıp açıklamaktan çekinen bir siyasetçi olmadım. Bunu herkes bilir. Ama ben bir şey demediğim halde İlyas Bey bu kadar panikliyorsa bizi de şüpheye düşürüyor” dedi. DAVULA NEREDEN VURSAK İLYAS BEY’DEN SES GELİYOR Tahsin Tarhan “Tek bir İnternet sitesinde benim ağzımdan çıkmış gibi yazılan tek bir paragraf karşında bu kadar panikleyip ağzını bozacak şekilde konuşma işgal ettiği makama yakışmıyor. Siyasette böyle bir şey yok. Milletvekilliğinin seviyesini buralara çekmeye de gerek yok. Kendisi de çok iyi biliyor ki ben dile getirmemiş olsam dahi bu iddialar her yerde konuşuluyor. Her gün Genel Kurulda her gün beni görüyor, rahatsız olduğu bir konu varsa beni görüp “Böyle bir şeyler duydum, aslı nedir diye sorabilir”. Kendisi ne derse desin biz onun seviyesine inmeyeceğiz. Biz vatandaşın derdine nasıl çözüm oluruz. Milletin yarasına nasıl merhem oluruz, sorun olan yerleri gündeme getirerek nasıl çözüm üretiriz ona bakıyoruz” dedi.
Kocaeli Milletvekilim Tahsin Tarhan, İlyas Şeker’in kendisi ile ilgili açıklamalarına cevap verdi.

Kocaeli Milletvekilim Tahsin Tarhan, İlyas Şeker’in kendisi ile ilgili açıklamalarına cevap verdi.

Tahsin Tarhan, Dilovası Çerkeşli Köyündeki imar planı değişikliğinde Köylülere destek vermek amacıyla yaptığı ziyaret sırasında köylüler ve vatandaşlar tarafından birçok konuda eleştiri dinledi ve çözüm amaçlı çalışmalar gerçekleştirdi.

Toplantı sırasında konuşulan bazı AKP Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının bu işe ortak olabilecekleri ve bunun gibi birçok iş olduğu düşünceleri, bir internet sitesinde Tahsin Tarhan’ın ağzından çıkmış gibi haber yapıldı.

Bu haberin üzerine İlyas Şeker’in, yaptığı hakaretamiz açıklamalar akla “Yoksa Ortaklık Gerçek Mi” sorusunu getirdi?

BU PANİK NİYE

Tahsin Tarhan, “Çerkeşli Köyüne vatandaşlarımızın oluşacak imar planı sonrasında mağduriyetini gidermek, çözüm aramak için gittik. Ben herhangi bir isim zikretmedim.

Hatta tüm Kocaeli Milletvekillerini Çerkeşli ’deki sorunu çözmeye, elini taşın altına koymaya davet ettim.

Toplantıyı yapma amacımız zaten vatandaşın derdini dinlemekti. Herkes düşüncesi söyledi. Biz orada daha çok dinleyici olduk. Duyduklarımızın ardından çözüm önerileri aradık. Bu konuyla ilgili de herhangi bir basın açıklaması yapmadık.

Bizi takip eden birçok basın mensubu vardı. Hepsi bu toplantıyı haberleştirdi, ancak sadece bir internet sitesinde benim İlyas Şeker ve Zinnur Büyükgöz’ün ismini vererek konuştuğum haber yapılmış.

Ben bugüne kadar Kocaeli’de gördüğüm bir yanlışlık varsa, elimde belgesi varsa çıkıp açıklamaktan çekinen bir siyasetçi olmadım. Bunu herkes bilir.

Ama ben bir şey demediğim halde İlyas Bey bu kadar panikliyorsa bizi de şüpheye düşürüyor” dedi.

DAVULA NEREDEN VURSAK İLYAS BEY’DEN SES GELİYOR

Tahsin Tarhan “Tek bir İnternet sitesinde benim ağzımdan çıkmış gibi yazılan tek bir paragraf karşında bu kadar panikleyip ağzını bozacak şekilde konuşma işgal ettiği makama yakışmıyor. Siyasette böyle bir şey yok. Milletvekilliğinin seviyesini buralara çekmeye de gerek yok. Kendisi de çok iyi biliyor ki ben dile getirmemiş olsam dahi bu iddialar her yerde konuşuluyor.

Her gün Genel Kurulda her gün beni görüyor, rahatsız olduğu bir konu varsa beni görüp “Böyle bir şeyler duydum, aslı nedir diye sorabilir”.

Kendisi ne derse desin biz onun seviyesine inmeyeceğiz.

Biz vatandaşın derdine nasıl çözüm oluruz. Milletin yarasına nasıl merhem oluruz, sorun olan yerleri gündeme getirerek nasıl çözüm üretiriz ona bakıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.