Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Taş ve Denli’ye ziyaretler sürüyor

GÜNDEM 28.09.2018 - 20:11, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2036+ kez okundu.
 

Taş ve Denli’ye ziyaretler sürüyor

Hac vazifesini tamamlayarak yurda dönen ve görevlerine başlayan Körfez Belediye Başkan Yardımcıları İsa Taş ve Faruk Denli’ye 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor

Hac vazifesini tamamlayarak yurda dönen ve görevlerine başlayan Körfez Belediye Başkan Yardımcıları İsa Taş ve Faruk Denli’ye 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor Hac vazifesini tamamlayarak yurda dönen ve görevlerine başlayan Körfez Belediye Başkan Yardımcıları İsa Taş ve Faruk Denli’ye ziyaretler sürüyor. Başkan yardımcıları Taş ve Denli’ye ilk olarak Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ziyarette bulundu. İki başkan yardımcısı ile bir araya gelen Kaymakam Can, hayırlı olması temennisinde bulundu. HEYECANINI AKTARDI Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş daha sonra makamında AK Parti Yeni Yalı Mahalle Teşkilatı’nı ağırladı. Taş’ın diğer ziyaretçileri; Hereke Gençlik Eğitim Spor ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Şahin ve Körfez Din Görevlileri Derneği yönetimi oldu. Taş, kutsal topraklarda yaşadığı heyecanı ve mutluluğu ziyaretçilerine aktardı, zemzem suyu ve hurma ikram etti.
Hac vazifesini tamamlayarak yurda dönen ve görevlerine başlayan Körfez Belediye Başkan Yardımcıları İsa Taş ve Faruk Denli’ye 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor

Hac vazifesini tamamlayarak yurda dönen ve görevlerine başlayan Körfez Belediye Başkan Yardımcıları İsa Taş ve Faruk Denli’ye 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor

Hac vazifesini tamamlayarak yurda dönen ve görevlerine başlayan Körfez Belediye Başkan Yardımcıları İsa Taş ve Faruk Denli’ye ziyaretler sürüyor. Başkan yardımcıları Taş ve Denli’ye ilk olarak Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ziyarette bulundu. İki başkan yardımcısı ile bir araya gelen Kaymakam Can, hayırlı olması temennisinde bulundu.

HEYECANINI AKTARDI

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş daha sonra makamında AK Parti Yeni Yalı Mahalle Teşkilatı’nı ağırladı. Taş’ın diğer ziyaretçileri; Hereke Gençlik Eğitim Spor ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Şahin ve Körfez Din Görevlileri Derneği yönetimi oldu. Taş, kutsal topraklarda yaşadığı heyecanı ve mutluluğu ziyaretçilerine aktardı, zemzem suyu ve hurma ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.