Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Taşdemir;

SİYASET 07.12.2019 - 23:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1554+ kez okundu.
 

Taşdemir;

CHP Meclis grup başkan vekili Engin Taşdemir, Fatma Kaplan Hürriyet'e sahip çıkarak; " Ahlaksızca ve bel altı bir kavga yürütülüyor. Cumhuriyetin savcıları nerede...dedi.

İşte Engin Taşdemir'in kendi sosyal medyasında paylaştığı o yazı; 2 gündür Kocaeli'nde ki zehirli atıklar ve hava kirliliği ile ilgili bas bas bağırıyorum. "Çocuklarımız nefes alamıyor, İnsanlarımız her gün kanser illetine yakalanıyor, bu zehirli atıklar hepimizi tehdit ediyor" diye... Bir tane Ak partili belediye başkanı veya yöneticisi veya trolleri cevap veremiyor. Bugün bir tane utanmaz kalkıp Fatma Kaplan Hürriyet Camiye ayakkabıyla girdi diye yalan haberle bir yerlerini yırtıyor. Ayakkabıyla girdiği yer boş depo çıkıyor. Ahlaksızca ve bel altı bir kavga yürütülüyor. Cumhuriyetin savcıları nerede... Açıkca halkı kin nefrete sürükleyen bu şahsı neden sorgulamıyor..
CHP Meclis grup başkan vekili Engin Taşdemir, Fatma Kaplan Hürriyet'e sahip çıkarak; " Ahlaksızca ve bel altı bir kavga yürütülüyor. Cumhuriyetin savcıları nerede...dedi.

İşte Engin Taşdemir'in kendi sosyal medyasında paylaştığı o yazı;

2 gündür Kocaeli'nde ki zehirli atıklar ve hava kirliliği ile ilgili bas bas bağırıyorum. "Çocuklarımız nefes alamıyor, İnsanlarımız her gün kanser illetine yakalanıyor, bu zehirli atıklar hepimizi tehdit ediyor" diye...
Bir tane Ak partili belediye başkanı veya yöneticisi veya trolleri cevap veremiyor.
Bugün bir tane utanmaz kalkıp Fatma Kaplan Hürriyet Camiye ayakkabıyla girdi diye yalan haberle bir yerlerini yırtıyor. Ayakkabıyla girdiği yer boş depo çıkıyor.
Ahlaksızca ve bel altı bir kavga yürütülüyor. Cumhuriyetin savcıları nerede...
Açıkca halkı kin nefrete sürükleyen bu şahsı neden sorgulamıyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.