Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Taşınma Öncesi Bir Araya Geldiler

19.07.2018 - 12:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1751+ kez okundu.
 

Taşınma Öncesi Bir Araya Geldiler

Perşembe ve Cumartesi semt pazarlarının Doğu Kışla’ya yaptırılan kapalı pazar alanına taşınmasıyla ilgili olarak toplantı yapıldı.

Taşınma Öncesi Bir Araya Geldiler Perşembe ve Cumartesi semt pazarlarının Doğu Kışla’ya yaptırılan kapalı pazar alanına taşınmasıyla ilgili olarak toplantı yapıldı. İzmit Belediyesi’ndeki toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Zabıta Müdürü Nihat Kaymak ile teknik ekip katıldı. MODERN PAZARLAR Toplantıda önümüzdeki haftalarda taşınacak olan Perşembe ve Cumartesi semt Pazar esnafının durumunun görüşüldüğü kaydedildi. Farklı günlerde kurulan iki pazarda  faaliyet gösteren esnafların Doğu Kışla’daki kapalı Pazar alanında çok daha iyi şartlarda hizmet vereceğini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç “ Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, pazarcı esnafımızın durumunu çok iyi biliyor ve onların çok daha iyi şartlarda faaliyet göstermesi için projeler üretiyor. İzmit’te ilk kapalı pazar projesini başkanımız  hayata geçirdi ve bir çok  bölgemizde içinde sosyal tesisi,  mescidi, zabıta birimi, bebek bakım yeri, tuvaleti olan pazar yerleri yapıldı. Bu pazar yerleri sayesinde hem pazarcı esnafımız hem de alış verişe gelen vatandaşlarımız büyük bir rahatlığa kavuştu. Şehrimizin en büyük semt pazarlarından Perşembe ve Cumartesi pazar esnaflarımız için Doğu Kışla’da yaptırılan kapalı pazardaki çalışmalarda tamamlanmak üzere ve yakında faaliyete geçecek” dedi.   Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim de her türlü desteği esirgemeyen Başkan Doğan ve ekibine teşekkür etti.  
Perşembe ve Cumartesi semt pazarlarının Doğu Kışla’ya yaptırılan kapalı pazar alanına taşınmasıyla ilgili olarak toplantı yapıldı.

Taşınma Öncesi Bir Araya Geldiler

Perşembe ve Cumartesi semt pazarlarının Doğu Kışla’ya yaptırılan kapalı pazar alanına taşınmasıyla ilgili olarak toplantı yapıldı.

İzmit Belediyesi’ndeki toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Zabıta Müdürü Nihat Kaymak ile teknik ekip katıldı.

MODERN PAZARLAR

Toplantıda önümüzdeki haftalarda taşınacak olan Perşembe ve Cumartesi semt Pazar esnafının durumunun görüşüldüğü kaydedildi. Farklı günlerde kurulan iki pazarda  faaliyet gösteren esnafların Doğu Kışla’daki kapalı Pazar alanında çok daha iyi şartlarda hizmet vereceğini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç “ Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, pazarcı esnafımızın durumunu çok iyi biliyor ve onların çok daha iyi şartlarda faaliyet göstermesi için projeler üretiyor. İzmit’te ilk kapalı pazar projesini başkanımız  hayata geçirdi ve bir çok  bölgemizde içinde sosyal tesisi,  mescidi, zabıta birimi, bebek bakım yeri, tuvaleti olan pazar yerleri yapıldı. Bu pazar yerleri sayesinde hem pazarcı esnafımız hem de alış verişe gelen vatandaşlarımız büyük bir rahatlığa kavuştu. Şehrimizin en büyük semt pazarlarından Perşembe ve Cumartesi pazar esnaflarımız için Doğu Kışla’da yaptırılan kapalı pazardaki çalışmalarda tamamlanmak üzere ve yakında faaliyete geçecek” dedi.  

Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim de her türlü desteği esirgemeyen Başkan Doğan ve ekibine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.