Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Taşköprü Güreşleri nefesleri kesecek

SPOR 02.08.2018 - 23:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2693+ kez okundu.
 

Taşköprü Güreşleri nefesleri kesecek

Körfez’de Altın Kiraz Festivali kapsamında düzenlenecek olan Taşköprü Yağlı Güreşleri, cumartesi günü gerçekleştirilecek. Pehlivanlar, ‘altın kemer’ için güreşecek

Körfez’de Altın Kiraz Festivali kapsamında düzenlenecek olan Taşköprü Yağlı Güreşleri, cumartesi günü gerçekleştirilecek. Pehlivanlar, ‘altın kemer’ için güreşecek Körfez Belediyesi tarafından bu yıl 45.’si düzenlenen Altın Kiraz Festivali kapsamında, ünlü güreşçiler Sevindikli Er Meydanı’nda olacak. Türkiye’nin en büyük er meydanlarından biri haline getirilen Sevindikli Er Meydanı’ndaki güreşler, Kırkpınar sonrasında önemli bir müsabaka niteliğinde olacak. İsmail Balaban, Recep Kara, Mehmet Yeşil Yeşil, Şaban Yılmaz ve Faruk Akkoyun gibi önemli başpehlivanların kısbet giyeceği güreşlerde, geçtiğimiz yılın başpehlivanı Ekrem Yavuz da yer alacak. ÖNEMLİ İSİMLER VAR Güreşlere, başpehlivanlar; Süleyman Aykırı, Turan Balaban, İbrahim Çoraman, Kürşat Korkmaz, Hasan Cengiz, İsmail Koç, Nedim Gürel, Serhat Balcı, Abdullah Güngör, Salih Eriç, Hüseyin Demir, Reşat TurgutM. Kemal Karaboğa, Cengizhan Şimşek, Şali Kurt, Mustafa Batu, Serhat Gökmen, Ahmet Kavakçı, Mahmut Kavakçı, Ali Gökçen, Mustafa Başdemir, Nadir Takı, Kaan Kaya, Arif Akın, Ertan Ertan, Osman Özgün, Onur Şener, Murat Gençtürk ve Semih Turgut da yer alacak. NEFESLERİ KESECEK Yaş gruplarına göre müsabakaların yapılacağı güreşler, saat 10.00’da başlayacak. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Taşköprü Yağlı Güreşleri’nde gülen isim Ekrem Yavuz olmuştu. Birçok ulusal ve yerel kanaldan canlı olarak yayınlanacak olan güreşler, yine nefesleri kesecek. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş da bölgedeydi, muhtarlarla birlikte tüm Körfez ve Kocaelilileri alana davet etti.  
Körfez’de Altın Kiraz Festivali kapsamında düzenlenecek olan Taşköprü Yağlı Güreşleri, cumartesi günü gerçekleştirilecek. Pehlivanlar, ‘altın kemer’ için güreşecek

Körfez’de Altın Kiraz Festivali kapsamında düzenlenecek olan Taşköprü Yağlı Güreşleri, cumartesi günü gerçekleştirilecek. Pehlivanlar, ‘altın kemer’ için güreşecek

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl 45.’si düzenlenen Altın Kiraz Festivali kapsamında, ünlü güreşçiler Sevindikli Er Meydanı’nda olacak. Türkiye’nin en büyük er meydanlarından biri haline getirilen Sevindikli Er Meydanı’ndaki güreşler, Kırkpınar sonrasında önemli bir müsabaka niteliğinde olacak. İsmail Balaban, Recep Kara, Mehmet Yeşil Yeşil, Şaban Yılmaz ve Faruk Akkoyun gibi önemli başpehlivanların kısbet giyeceği güreşlerde, geçtiğimiz yılın başpehlivanı Ekrem Yavuz da yer alacak.

ÖNEMLİ İSİMLER VAR

Güreşlere, başpehlivanlar; Süleyman Aykırı, Turan Balaban, İbrahim Çoraman, Kürşat Korkmaz, Hasan Cengiz, İsmail Koç, Nedim Gürel, Serhat Balcı, Abdullah Güngör, Salih Eriç, Hüseyin Demir, Reşat TurgutM. Kemal Karaboğa, Cengizhan Şimşek, Şali Kurt, Mustafa Batu, Serhat Gökmen, Ahmet Kavakçı, Mahmut Kavakçı, Ali Gökçen, Mustafa Başdemir, Nadir Takı, Kaan Kaya, Arif Akın, Ertan Ertan, Osman Özgün, Onur Şener, Murat Gençtürk ve Semih Turgut da yer alacak.

NEFESLERİ KESECEK

Yaş gruplarına göre müsabakaların yapılacağı güreşler, saat 10.00’da başlayacak. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Taşköprü Yağlı Güreşleri’nde gülen isim Ekrem Yavuz olmuştu. Birçok ulusal ve yerel kanaldan canlı olarak yayınlanacak olan güreşler, yine nefesleri kesecek. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş da bölgedeydi, muhtarlarla birlikte tüm Körfez ve Kocaelilileri alana davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.