Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tehlikeli Metruk Binalar Yıkılıyor

GÜNDEM 30.11.2018 - 21:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2000+ kez okundu.
 

Tehlikeli Metruk Binalar Yıkılıyor

Körfez Belediyesi ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Körfez Belediyesi ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkım çalışmalarına devam ediyor Körfez Belediyesi metruk halde bulunan ve vatandaşlar can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz durumdaki terk edilmiş yapıların tespitini yaparak, gelen talepler doğrultusunda yıkımlarını gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yıkım işlemleri sırasında Zabıta Müdürlüğü ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri alarak vatandaşların can güvenliğini sağlıyor TEK TEK YIKILIYOR Özellikle uyuşturucu gibi zararlı madde bağımlıları tarafından kullanıma açık olan metruk binaların belediye ekipleri tarafından tespit edilerek gerekli işlemlerin yapıldığını ifade eden yetkililer, gelen talepler doğrultusunda yıkım işlemlerinin devam edeceğini söyledi. GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ Son olarak Esentepe Mahallesi’nde Yıldız Sokak üzerinde yer alan metruk binanın yıkım işlemleri gerçekleştirilirken, yıkım sonrasında da molozlar kaldırılarak kirliliğin de önüne geçildi. Yetkililer, “Bu binalar, vatandaşlarımız için can güvenliği riski oluşturduğu gibi, mahallelerde görüntü ve çevre kirliliği oluşturuyor” dedi.  
Körfez Belediyesi ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Körfez Belediyesi ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkım çalışmalarına devam ediyor

Körfez Belediyesi metruk halde bulunan ve vatandaşlar can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz durumdaki terk edilmiş yapıların tespitini yaparak, gelen talepler doğrultusunda yıkımlarını gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yıkım işlemleri sırasında Zabıta Müdürlüğü ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri alarak vatandaşların can güvenliğini sağlıyor

TEK TEK YIKILIYOR

Özellikle uyuşturucu gibi zararlı madde bağımlıları tarafından kullanıma açık olan metruk binaların belediye ekipleri tarafından tespit edilerek gerekli işlemlerin yapıldığını ifade eden yetkililer, gelen talepler doğrultusunda yıkım işlemlerinin devam edeceğini söyledi.

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ

Son olarak Esentepe Mahallesi’nde Yıldız Sokak üzerinde yer alan metruk binanın yıkım işlemleri gerçekleştirilirken, yıkım sonrasında da molozlar kaldırılarak kirliliğin de önüne geçildi. Yetkililer, “Bu binalar, vatandaşlarımız için can güvenliği riski oluşturduğu gibi, mahallelerde görüntü ve çevre kirliliği oluşturuyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.