Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Terminalde kaçak pişmaniye operasyonu

GÜNDEM 29.06.2019 - 13:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1503+ kez okundu.
 

Terminalde kaçak pişmaniye operasyonu

UlaşımPark ve Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, ortaklaşa düzenledikleri operasyonla kaçak pişmaniyecileri yakaladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş.’ye bağlı çalışan güvenlik ekibi ve Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde ortaklaşa düzenledikleri operasyonla kaçak pişmaniyecileri yakaladı. Sağlıksız ortamlarda üretilen ve sağlığa zararlı olan kaçak pişmaniyeleri vatandaşlara satan kişilere yönelik düzenlenen operasyon 1 ay sürdü. Operasyon sonunda 2500 kaçak pişmaniye ele geçirildi. 33 GÜVENLİK, 8 ZABITA, 70 KAMERA… Kocaeli Terminali’nde UlaşımPark bünyesinde çalışan 33 güvenlik ve Kocaeli Zabıtasına bağlı 8 zabıta personeli, gün içerisinde asayiş görevi dışında ek olarak kaçak pişmaniye satışı yapmaya çalışanlara da engel oluyor. Zabıta ve güvenlikler, kaçak pişmaniyecileri anlık 70 kamera ile kontrol ederek ve gün içerisinde devriye nöbeti atarak satış yapmalarına müsaade etmiyor. SAĞLIKSIZ PİŞMANİYELER Yetkililer tarafından yapılan açıklamada; bu tarz pişmaniyelerin kaçak üretildiği ve sağlık bakanlığı tarafından onaylanmadığı, kaçak pişmaniye satıcılarının sattığı ürünlerin nerelerden aldığının bilinmediği, sağlıksız ortamlarda üretildiği ve sağlığa zararlı olabileceği nedeni ile asla tüketilmemesi gerektiği belirtildi.
UlaşımPark ve Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, ortaklaşa düzenledikleri operasyonla kaçak pişmaniyecileri yakaladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş.’ye bağlı çalışan güvenlik ekibi ve Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde ortaklaşa düzenledikleri operasyonla kaçak pişmaniyecileri yakaladı. Sağlıksız ortamlarda üretilen ve sağlığa zararlı olan kaçak pişmaniyeleri vatandaşlara satan kişilere yönelik düzenlenen operasyon 1 ay sürdü. Operasyon sonunda 2500 kaçak pişmaniye ele geçirildi.

33 GÜVENLİK, 8 ZABITA, 70 KAMERA…

Kocaeli Terminali’nde UlaşımPark bünyesinde çalışan 33 güvenlik ve Kocaeli Zabıtasına bağlı 8 zabıta personeli, gün içerisinde asayiş görevi dışında ek olarak kaçak pişmaniye satışı yapmaya çalışanlara da engel oluyor. Zabıta ve güvenlikler, kaçak pişmaniyecileri anlık 70 kamera ile kontrol ederek ve gün içerisinde devriye nöbeti atarak satış yapmalarına müsaade etmiyor.

SAĞLIKSIZ PİŞMANİYELER

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada; bu tarz pişmaniyelerin kaçak üretildiği ve sağlık bakanlığı tarafından onaylanmadığı, kaçak pişmaniye satıcılarının sattığı ürünlerin nerelerden aldığının bilinmediği, sağlıksız ortamlarda üretildiği ve sağlığa zararlı olabileceği nedeni ile asla tüketilmemesi gerektiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.