Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tır dolusu iplik çaldılar

ASAYİŞ 13.02.2020 - 15:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2160+ kez okundu.
 

Tır dolusu iplik çaldılar

Tekirdağ – Çorlu ilçesine teslim edilmek üzere yola çıkan ve içinde 460 bin TL değerinde peny7e ve triko ipliği bulunan bir tırı dorsesi ile birlikte çaldıkları tespit edilen 4 kişi polis ekiplerince yakalanarak göz altına alındı.

10 Şubat 2020 günü Kahramanmaraş ilinde bulunan bir fabrikadan, Tekirdağ-Çorlu ilçesine teslim edilmek üzere yola çıkan bir tır, Körfez ilçesinde park halindeyken çalındı. Yapılan ihbar üzerine Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. Polisin yapmış olduğu araştırmalar sonucu çalınan TIR’ın çekicisi Sakarya ilinde boş bir arsada terk edilmiş vaziyette bulundu.  Ayrıca çalınan TIR’ın yükünün bulunduğu dorse ise başka bir çekiciye takılı olarak bulundu. Çalınan tır ve dorsesinin bulunması sonrasında devam eden MOBESE ve güvenlik kameralarında olayı gerçekleştiren şüpheliler tespit edilerek operasyon için düğmeye basıldı. 4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI Kocaeli, Bursa, Sakarya ve İstanbul  illerinde yapılan  operasyonda  U.Ü., İ.T., T.D. ve S.B.A. isimli  4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.  Ayrıca şahısların İstanbul iline götürdüğü tespit edilen çalıntı malzemeler Esenyurt ilçesinde bir tekstil atölyesinin deposunda eksiksiz olarak bulunarak sahibine teslim edildi. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerden T.D nin üzerinden çıkan depo anahtarı ile ilgili yapılan incelemelerde ise anahtarın İstanbul Sancaktepe’de bir başka depoya ait olduğu tespit edildi.
Tekirdağ – Çorlu ilçesine teslim edilmek üzere yola çıkan ve içinde 460 bin TL değerinde peny7e ve triko ipliği bulunan bir tırı dorsesi ile birlikte çaldıkları tespit edilen 4 kişi polis ekiplerince yakalanarak göz altına alındı.

10 Şubat 2020 günü Kahramanmaraş ilinde bulunan bir fabrikadan, Tekirdağ-Çorlu ilçesine teslim edilmek üzere yola çıkan bir tır, Körfez ilçesinde park halindeyken çalındı. Yapılan ihbar üzerine Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. Polisin yapmış olduğu araştırmalar sonucu çalınan TIR’ın çekicisi Sakarya ilinde boş bir arsada terk edilmiş vaziyette bulundu.  Ayrıca çalınan TIR’ın yükünün bulunduğu dorse ise başka bir çekiciye takılı olarak bulundu. Çalınan tır ve dorsesinin bulunması sonrasında devam eden MOBESE ve güvenlik kameralarında olayı gerçekleştiren şüpheliler tespit edilerek operasyon için düğmeye basıldı.

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Kocaeli, Bursa, Sakarya ve İstanbul  illerinde yapılan  operasyonda  U.Ü., İ.T., T.D. ve S.B.A. isimli  4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.  Ayrıca şahısların İstanbul iline götürdüğü tespit edilen çalıntı malzemeler Esenyurt ilçesinde bir tekstil atölyesinin deposunda eksiksiz olarak bulunarak sahibine teslim edildi. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerden T.D nin üzerinden çıkan depo anahtarı ile ilgili yapılan incelemelerde ise anahtarın İstanbul Sancaktepe’de bir başka depoya ait olduğu tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.