Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tramvay yolunda iki araç çarpıştı

Trafik Kazası 06.10.2019 - 15:09, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1313+ kez okundu.
 

Tramvay yolunda iki araç çarpıştı

İzmit’te tramvay yolundan gelen bir otomobil, D-100 Yanyol bağlantı istikametine seyir halinde olan otomobile çarptı. Ölen ve yararlanan olmazken yaklaşık 20 dakika tramvay seferleri aksadı.

Olay bugün saat 11.00 sularında İzmit’te meydana geldi. İddialara göre Alemdar Caddesi’nden D-100 Yanyol bağlantı istikametine seyir halinde olan Yaşar Cihan B. kontrolündeki 34 KH 2347 plakalı otomobile, Şahabettin Bilgisu Caddesi üzerinde bulunan tramvay yolundan Yahya Kaptan istikametine seyir halinde olan Ahmet S. idaresindeki  41 KU 086 plakalı otomobil tramvay ışıklar mevkiinde çarptı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. TRAMVAY SEFERLERİ AKSADI Polis ekipleri çevrede önlem alırken, itfaiye ekipleri ise LPG kaçağı olması ihtimali nedeniyle 41 KU 086 plakalı aracı kontrol etti. Kimsenin yaralanmadığı kazada yaklaşık 20 dakika Plajyolu-Yahya Kaptan yönü tramvay seferleri aksadı. Çekici yardımıyla araçların yoldan çekilmesinin ardında yol tekrar trafiğe açılırken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
İzmit’te tramvay yolundan gelen bir otomobil, D-100 Yanyol bağlantı istikametine seyir halinde olan otomobile çarptı. Ölen ve yararlanan olmazken yaklaşık 20 dakika tramvay seferleri aksadı.

Olay bugün saat 11.00 sularında İzmit’te meydana geldi. İddialara göre Alemdar Caddesi’nden D-100 Yanyol bağlantı istikametine seyir halinde olan Yaşar Cihan B. kontrolündeki 34 KH 2347 plakalı otomobile, Şahabettin Bilgisu Caddesi üzerinde bulunan tramvay yolundan Yahya Kaptan istikametine seyir halinde olan Ahmet S. idaresindeki  41 KU 086 plakalı otomobil tramvay ışıklar mevkiinde çarptı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

TRAMVAY SEFERLERİ AKSADI

Polis ekipleri çevrede önlem alırken, itfaiye ekipleri ise LPG kaçağı olması ihtimali nedeniyle 41 KU 086 plakalı aracı kontrol etti. Kimsenin yaralanmadığı kazada yaklaşık 20 dakika Plajyolu-Yahya Kaptan yönü tramvay seferleri aksadı. Çekici yardımıyla araçların yoldan çekilmesinin ardında yol tekrar trafiğe açılırken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.