Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Türkiye Finans Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile anlaştı

EKONOMİ 18.01.2019 - 14:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1912+ kez okundu.
 

Türkiye Finans Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile anlaştı

Türkiye Finans Katılım Bankası, protokol kapsamında kurumsal finansman desteği ve avantajlı bankacılık hizmetleri sunuyor. Bu sayede, Odaya kayıtlı 1500’ü aşkın Körfezli esnaf ve sanatkârın sektörel ve bölgesel kalkınmalarını desteklemeyi amaçlıyor.

Türkiye Finans, 16 Ocak tarihinde Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile iş birliği protokolü imzaladı. Bu protokol sayesinde Türkiye Finans, Odaya kayıtlı 1500’ü aşkın üyeye düşük maliyetli kurumsal finansman desteğinin yanı sıra avantajlı fırsatlar sunuyor. Protokol kapsamında Körfezli esnaf ve sanatkârların ekonomik kalkınmalarının desteklenmesi amaçlanıyor. Hayata Katılım Bankası Türkiye Finans, ülke ekonomisinde önemli bir yer tutan esnaf ve sanatkâr işletmelerine desteğini sürdürüyor. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yer alan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları ile avantajlı iş birlikleri gerçekleştiren Banka, 16 Ocak’ta Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile yeni bir protokol imzaladı. Türkiye Finans Katılım Bankası, protokol kapsamında kurumsal finansman desteği ve avantajlı bankacılık hizmetleri sunuyor. Bu sayede, Odaya kayıtlı 1500’ü aşkın Körfezli esnaf ve sanatkârın sektörel ve bölgesel kalkınmalarını desteklemeyi amaçlıyor. Protokol süresi içerisinde Körfez Birleşik ESOB üyelerinin açılan yeni katılım hesapları için ek avantajlı paylaşım puanı uygulayacak olan Banka, mal ve hizmet alımlarını fonlamak için de Kurumsal Finansman ve Leasing desteği sunacak. Ayrıca Oda üyelerinin bireysel ihtiyaçlarının finanse edilmesi amacıyla avantajlı fiyatlardan yararlanmasını sağlayan Türkiye Finans, üyelerden 3 ay boyunca Kurumsal İnternet şubesi üzerinden yapacakları EFT ve Havale işlemlerinde hesap işletim ücreti almayacak. Ayrıca üyeler, ilk 3 ay boyunca takasa vereceği çekler için herhangi bir ücret ödemeyecek. Protokole ilişkin imza töreni Türkiye Finans Perakende Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz, Körfez Şube Müdürü Hüseyin Uçar, Batı Karadeniz Perakende Bölge Satış Müdürü Emre Uyar ve Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve Başkan Yardımcısı Hakan Tatlı’nın katılımıyla Körfez Birleşik ESOB merkezinde gerçekleştirildi. Körfez Birleşik ESOB Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Kavaz, Tuncay Aksu, Canan Yıldıran ve Körfez Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ferit Kır da imza törenine katılarak Türkiye Finans Katılım Bankası ile yapılan protokole destek verdi. “Hayata Katılım Bankası” mottosunu benimseyen Türkiye Finans, Türkiye genelindeki 306 şubesi ile müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veren, yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam edecek. 
Türkiye Finans Katılım Bankası, protokol kapsamında kurumsal finansman desteği ve avantajlı bankacılık hizmetleri sunuyor. Bu sayede, Odaya kayıtlı 1500’ü aşkın Körfezli esnaf ve sanatkârın sektörel ve bölgesel kalkınmalarını desteklemeyi amaçlıyor.

Türkiye Finans, 16 Ocak tarihinde Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile iş birliği protokolü imzaladı. Bu protokol sayesinde Türkiye Finans, Odaya kayıtlı 1500’ü aşkın üyeye düşük maliyetli kurumsal finansman desteğinin yanı sıra avantajlı fırsatlar sunuyor. Protokol kapsamında Körfezli esnaf ve sanatkârların ekonomik kalkınmalarının desteklenmesi amaçlanıyor.

Hayata Katılım Bankası Türkiye Finans, ülke ekonomisinde önemli bir yer tutan esnaf ve sanatkâr işletmelerine desteğini sürdürüyor. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yer alan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları ile avantajlı iş birlikleri gerçekleştiren Banka, 16 Ocak’ta Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile yeni bir protokol imzaladı.

Türkiye Finans Katılım Bankası, protokol kapsamında kurumsal finansman desteği ve avantajlı bankacılık hizmetleri sunuyor. Bu sayede, Odaya kayıtlı 1500’ü aşkın Körfezli esnaf ve sanatkârın sektörel ve bölgesel kalkınmalarını desteklemeyi amaçlıyor.

Protokol süresi içerisinde Körfez Birleşik ESOB üyelerinin açılan yeni katılım hesapları için ek avantajlı paylaşım puanı uygulayacak olan Banka, mal ve hizmet alımlarını fonlamak için de Kurumsal Finansman ve Leasing desteği sunacak. Ayrıca Oda üyelerinin bireysel ihtiyaçlarının finanse edilmesi amacıyla avantajlı fiyatlardan yararlanmasını sağlayan Türkiye Finans, üyelerden 3 ay boyunca Kurumsal İnternet şubesi üzerinden yapacakları EFT ve Havale işlemlerinde hesap işletim ücreti almayacak. Ayrıca üyeler, ilk 3 ay boyunca takasa vereceği çekler için herhangi bir ücret ödemeyecek.

Protokole ilişkin imza töreni Türkiye Finans Perakende Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz, Körfez Şube Müdürü Hüseyin Uçar, Batı Karadeniz Perakende Bölge Satış Müdürü Emre Uyar ve Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve Başkan Yardımcısı Hakan Tatlı’nın katılımıyla Körfez Birleşik ESOB merkezinde gerçekleştirildi. Körfez Birleşik ESOB Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Kavaz, Tuncay Aksu, Canan Yıldıran ve Körfez Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ferit Kır da imza törenine katılarak Türkiye Finans Katılım Bankası ile yapılan protokole destek verdi.

“Hayata Katılım Bankası” mottosunu benimseyen Türkiye Finans, Türkiye genelindeki 306 şubesi ile müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veren, yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.