Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Türkiye’nin yıldızı daha da parlayacak

GÜNDEM 05.06.2018 - 12:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1370+ kez okundu.
 

Türkiye’nin yıldızı daha da parlayacak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Atalar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi, sohbet etti. Sohbetin gündemi 24 Haziran seçimleri olunca; Başkan Baran, “24 Haziran’dan sonra ilerleme hızımız daha da artacak” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Atalar Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel’e de ziyaret gerçekleştirdi. Vatandaşlarla sohbetinde 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Başkan Baran, “Türkiye; ekonomisiyle, dış politikasıyla, iç huzuru ve kardeşliğiyle geleceğe emin adımlarla ilerliyor. DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı hedeflerimize koşar adımlarla ilerleyeceğiz. Daha güçlü Meclis, daha güçlü Hükümetle atılım üzerine atılım yapacağız. Türkiye'nin yıldızı daha da parlayacak” dedi. Başkan Baran, içeriden ve dışarıdan Türkiye’nin yükselişini hedef alanlara karşı en güzel cevabı ise ‘dik duruş’ ile milletin gösterdiğini belirtti. Başkan Baran, “Türkiye’yi ileriye götürürken, bunu değerlerimize sahip çıkarak yapacağız” dedi. SİSTEM KOLAYLIKLAR GETİRİYOR AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt de sohbette, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetimde sadeleşme gelecek. Yeni sistemle işler daha da hızlanacak, bürokrasi daha da azalacak, vatandaşlarımızın devlet dairelerindeki işleri daha da kolaylaşacak. Sistem tamamen vatandaşlar için kolaylıkları getirecek” dedi. Başkanlar daha sonra Atalar Mahallesi’nde bazı ziyaretlerde bulundu.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Atalar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi, sohbet etti. Sohbetin gündemi 24 Haziran seçimleri olunca; Başkan Baran, “24 Haziran’dan sonra ilerleme hızımız daha da artacak” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Atalar Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel’e de ziyaret gerçekleştirdi. Vatandaşlarla sohbetinde 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Başkan Baran, “Türkiye; ekonomisiyle, dış politikasıyla, iç huzuru ve kardeşliğiyle geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı hedeflerimize koşar adımlarla ilerleyeceğiz. Daha güçlü Meclis, daha güçlü Hükümetle atılım üzerine atılım yapacağız. Türkiye'nin yıldızı daha da parlayacak” dedi. Başkan Baran, içeriden ve dışarıdan Türkiye’nin yükselişini hedef alanlara karşı en güzel cevabı ise ‘dik duruş’ ile milletin gösterdiğini belirtti. Başkan Baran, “Türkiye’yi ileriye götürürken, bunu değerlerimize sahip çıkarak yapacağız” dedi.

SİSTEM KOLAYLIKLAR GETİRİYOR

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt de sohbette, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetimde sadeleşme gelecek. Yeni sistemle işler daha da hızlanacak, bürokrasi daha da azalacak, vatandaşlarımızın devlet dairelerindeki işleri daha da kolaylaşacak. Sistem tamamen vatandaşlar için kolaylıkları getirecek” dedi. Başkanlar daha sonra Atalar Mahallesi’nde bazı ziyaretlerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.