">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Türkkan, Bunları ifşa etmeye devam edeceğim

SİYASET 03.06.2020 - 22:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2608+ kez okundu.
 

Türkkan, Bunları ifşa etmeye devam edeceğim

İYİ Partili Lütfü Türkkan, fabrikasının devlet arazisine kurulduğu ve mühürlendiği iddialarına yanıt verdi. Fabrikanın mühürlenmediğini söyleyen Türkkan, "Fabrika yapıldığında henüz kadastro gelmemişti. Daha sonra taşmalar olduğu tespit edildi ve kira sözleşmesi yapıldı. Orman Bölge Müdürlüğü anlaşmayı tek taraflı feshetmiş. Sindirmek, yok etmek için bir sürü yol deniyorlar" dedi.  İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendird. İYİ Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan TBMM’de “Türkiye’de İktidar’ın demokrasi anlayışını eleştiren bir basın toplantısı düzenledi. Türkkan basın toplantısında gazetecilerin sorularını da cevapladı. İYİ Parti Grup Başkanvekili’ne AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun iddiaları da soruldu: “Kurucu ortağı olduğum şirket bir basın açıklaması yaptı, Bu basın açıklamasında o fabrikanın kurulduğu arazinin bütün bilgilerini de paylaştı. Orası 25 yıldır var. Hanımefendinin bahsettiği 126 bin metrekare arazi çok önemli bir arazidir, orası Organize Sanayi Bölgesi. Rakamlar konusunda çok bilgisi yok demek ki. Orası 24 bin metrekare alanda kurulu bir fabrika. 2003’te daha henüz kadastro geçmemiş fabrika yapıldığında. Ama tamamı kendi tapulu arazisi üzerine inşa edilmiş. 8 bin metrekare kapalı bir alan var üretim yapılıyor, 12 bin metrekare alan da boş fabrikada. Orman kadastrosu geçince oradaki bütün fabrikalarda olduğu gibi bazı orman arazilerinde taşmalar olduğu tespit edilmiş. Mesela bir sundurmanın 6 metre orman arazisine girdiği tespit edilmiş. Bütün orada bulunan sanayi tesislerinde Orman Bölge Müdürlüğü gitmiş kira sözleşmesi yapmış, bizimle de yapmış neticede orada bir üretim yok. Daha hazin olan bir şey var: Bölge Müdürlüğü yaptığı bu anlaşmayı tek taraflı feshetmiş. Hanımefendinin açıklamasından sonra da o taşma olan köşeye gelmişler bir ip çekmişler burası orman arazisinde kalıyor diye, 6 metre bir alan. Oraya da bir mühür takmışlar. Fabrikanın  mühürlendiği filan yok. Fabrika Türk sanayisinde çok önemli bir yere sahip, üretimine devam ediyor. Yaşananların sürpriz olmadığını söyleyen Türkkan, her türlü kanunsuz ve hukuksuzlukları ifşa etmeye devam edeceğini açıkladı: “Ama bunun böyle olması sürpriz değil. Sindirmek, yok etmek, bertaraf etmek için bir sürü yol deniyorlar bu da bunlardan bir tanesi. Ama bilmedikleri bir şey var. Demirden korksak trene binmezdik. Ben Türkiye’de sanayici olarak muhalefet yapmanın ne kadar zor olduğunu 16 senedir yaşıyorum zaten, hiç umurumda olmadı. bir gün geri adım atmadım. Onları rahatsız etmeye devam edeceğim. Devletin sırtına yapışmış keneleri ifşa etmeye devam edeceğim. Bunların yaptığı her türlü kanunsuz ve hukuksuz şeyleri ifşa etmeye devam edeceğim.”

İYİ Partili Lütfü Türkkan, fabrikasının devlet arazisine kurulduğu ve mühürlendiği iddialarına yanıt verdi. Fabrikanın mühürlenmediğini söyleyen Türkkan, "Fabrika yapıldığında henüz kadastro gelmemişti. Daha sonra taşmalar olduğu tespit edildi ve kira sözleşmesi yapıldı. Orman Bölge Müdürlüğü anlaşmayı tek taraflı feshetmiş. Sindirmek, yok etmek için bir sürü yol deniyorlar" dedi. 

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendird.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan TBMM’de “Türkiye’de İktidar’ın demokrasi anlayışını eleştiren bir basın toplantısı düzenledi.

Türkkan basın toplantısında gazetecilerin sorularını da cevapladı. İYİ Parti Grup Başkanvekili’ne AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun iddiaları da soruldu:

“Kurucu ortağı olduğum şirket bir basın açıklaması yaptı, Bu basın açıklamasında o fabrikanın kurulduğu arazinin bütün bilgilerini de paylaştı. Orası 25 yıldır var. Hanımefendinin bahsettiği 126 bin metrekare arazi çok önemli bir arazidir, orası Organize Sanayi Bölgesi. Rakamlar konusunda çok bilgisi yok demek ki. Orası 24 bin metrekare alanda kurulu bir fabrika. 2003’te daha henüz kadastro geçmemiş fabrika yapıldığında. Ama tamamı kendi tapulu arazisi üzerine inşa edilmiş. 8 bin metrekare kapalı bir alan var üretim yapılıyor, 12 bin metrekare alan da boş fabrikada. Orman kadastrosu geçince oradaki bütün fabrikalarda olduğu gibi bazı orman arazilerinde taşmalar olduğu tespit edilmiş. Mesela bir sundurmanın 6 metre orman arazisine girdiği tespit edilmiş.

Bütün orada bulunan sanayi tesislerinde Orman Bölge Müdürlüğü gitmiş kira sözleşmesi yapmış, bizimle de yapmış neticede orada bir üretim yok.

Daha hazin olan bir şey var: Bölge Müdürlüğü yaptığı bu anlaşmayı tek taraflı feshetmiş. Hanımefendinin açıklamasından sonra da o taşma olan köşeye gelmişler bir ip çekmişler burası orman arazisinde kalıyor diye, 6 metre bir alan. Oraya da bir mühür takmışlar. Fabrikanın  mühürlendiği filan yok. Fabrika Türk sanayisinde çok önemli bir yere sahip, üretimine devam ediyor.

Yaşananların sürpriz olmadığını söyleyen Türkkan, her türlü kanunsuz ve hukuksuzlukları ifşa etmeye devam edeceğini açıkladı:

“Ama bunun böyle olması sürpriz değil. Sindirmek, yok etmek, bertaraf etmek için bir sürü yol deniyorlar bu da bunlardan bir tanesi. Ama bilmedikleri bir şey var. Demirden korksak trene binmezdik.

Ben Türkiye’de sanayici olarak muhalefet yapmanın ne kadar zor olduğunu 16 senedir yaşıyorum zaten, hiç umurumda olmadı. bir gün geri adım atmadım.

Onları rahatsız etmeye devam edeceğim. Devletin sırtına yapışmış keneleri ifşa etmeye devam edeceğim. Bunların yaptığı her türlü kanunsuz ve hukuksuz şeyleri ifşa etmeye devam edeceğim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.