Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Türkkan’dan Kandıra çıkarması

SİYASET 01.06.2018 - 15:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1718+ kez okundu.
 

Türkkan’dan Kandıra çıkarması

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan seçim çalışmaları kapsamında Kandıra’da çıkartma yaparak vatandaşların desteğini istedi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan seçim çalışmaları kapsamında Kandıra’da çıkartma yaparak vatandaşların desteğini istedi TÜRKKAN TEŞEKKÜR ETTİ  İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili birinci sıra adayı Lütfü Türkkan ile birlikte İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ikinci sıra adayı Ali Türkşen, İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay ve yönetim kurulu üyeleriyle İYİ Parti Kandıra İlçe binasında bir araya geldi. Türkan ve Türkşen Kandıra ziyaretinde yönetim kurulu üyeleri ve partililere teşekkür etti.  Kocaeli Milletvekili birinci sıra adayı Lütfü Türkkan yönetim kurulu ile yaptığı toplantıda “Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepiniz partimizin genel merkezinden destek almadan kendi imkanlarınızla bu ilçe yönetiminde görev yapıyorsunuz. Bunun için hepinizin emekleri bizim için çok dönemli.  Amacımız vatandaşlarımıza kendimizi iyi anlatarak ülkemizin geleceği için daha çok çalışarak başarmaktır” dedi. KANDIRA ESNAFINDAN DESTEK İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanlığında yapılan toplantının ardından Türkan ile Türkşen Kandıra’yı adım adım gezerek ilçe esnafının oylarına talip olduklarını ifade ettiler. Kandıra çarşı merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Türkkan ile Türkşen ardından Kandıra Sanayi sitesinde esnaflarla bir araya geldi. Kandıra sanayi esnafının sorunlarını dinleyen İYİ Parti Milletvekili adaylarına birçok esnaf son gelen zamların ardından ve dövizdeki dalgalanma nedeniyle işletmelerinde zor günler geçirdiklerini dile getirdi. Sanayi esnafının bazıları işlerin kötü gitmesi nedeniyle işçilerini çıkarmak zorunda kaldıklarını ifade etti. Türkkan ile Türkşen’e Kandıralılar 24 Haziran seçimleri öncesinde destek sözü verirken Milletvekilliği seçiminde oyları İYİ Parti’ye ve Cumhurbaşkanlığı’nda Meral Akşener’e destek vereceklerini ifade ettiler.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan seçim çalışmaları kapsamında Kandıra’da çıkartma yaparak vatandaşların desteğini istedi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan seçim çalışmaları kapsamında Kandıra’da çıkartma yaparak vatandaşların desteğini istedi

TÜRKKAN TEŞEKKÜR ETTİ

 İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili birinci sıra adayı Lütfü Türkkan ile birlikte İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ikinci sıra adayı Ali Türkşen, İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay ve yönetim kurulu üyeleriyle İYİ Parti Kandıra İlçe binasında bir araya geldi. Türkan ve Türkşen Kandıra ziyaretinde yönetim kurulu üyeleri ve partililere teşekkür etti.  Kocaeli Milletvekili birinci sıra adayı Lütfü Türkkan yönetim kurulu ile yaptığı toplantıda “Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepiniz partimizin genel merkezinden destek almadan kendi imkanlarınızla bu ilçe yönetiminde görev yapıyorsunuz. Bunun için hepinizin emekleri bizim için çok dönemli.  Amacımız vatandaşlarımıza kendimizi iyi anlatarak ülkemizin geleceği için daha çok çalışarak başarmaktır” dedi.

KANDIRA ESNAFINDAN DESTEK

İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanlığında yapılan toplantının ardından Türkan ile Türkşen Kandıra’yı adım adım gezerek ilçe esnafının oylarına talip olduklarını ifade ettiler. Kandıra çarşı merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Türkkan ile Türkşen ardından Kandıra Sanayi sitesinde esnaflarla bir araya geldi. Kandıra sanayi esnafının sorunlarını dinleyen İYİ Parti Milletvekili adaylarına birçok esnaf son gelen zamların ardından ve dövizdeki dalgalanma nedeniyle işletmelerinde zor günler geçirdiklerini dile getirdi. Sanayi esnafının bazıları işlerin kötü gitmesi nedeniyle işçilerini çıkarmak zorunda kaldıklarını ifade etti. Türkkan ile Türkşen’e Kandıralılar 24 Haziran seçimleri öncesinde destek sözü verirken Milletvekilliği seçiminde oyları İYİ Parti’ye ve Cumhurbaşkanlığı’nda Meral Akşener’e destek vereceklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.