Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tuzla-Çayırova bağlantısıyla kolay ulaşım

GÜNDEM 24.08.2018 - 16:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2268+ kez okundu.
 

Tuzla-Çayırova bağlantısıyla kolay ulaşım

Tuzla- Çayırova arasında gerçekleştirilen bağlantı yolu çalışmasıylarahat ulaşım sağlanacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte rahat ulaşım için çeşitli projeler hayata geçiriyor. Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından sıkıntılı olan bölgeler tespit edilerek buralarda trafik akışını kolaylaştıracak çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda Çayırova ile Tuzla Şifa Mahallesi arasında ulaşımı kolaylaştıracak bağlantı yolları çalışması gerçekleştiriliyor.Proje ile iki bölge arasında yeni köprü ve yollar yapılarak Şifa Mahallesi ve Çayırova’nın birbirine bağlanması sağlanacak.  E-80’E BAĞLANACAK Çalışmaları süren projede köprü için fore kazık imalatları tamamlandı. Projenin bundan sonraki kısmında köprü temel çalışmaları yapılacak.Mevcutta Şekerpınar bağlantı yolu olan E-80’e doğrudan bağlantısı olmayan Şifa Mahallesi- Çayırova arasındaki ulaşım sorunu bağlantı yolları projeyle giderilecek.Bugün itibariyle Çiftlik Caddesiüzerinden Şekerpınar bağlantı yoluna ulaşabilen Şifa Mahallesi sakinleri buradan Çayırova ve İzmit şehir merkezlerine ulaşım sağlayabiliyor.  90 METRELİK KÖPRÜ Projenin hizmete girmesiyle E-80’e bağlantı sağlanarak hem doğu-batı hem de kuzey güney yönlü trafik akışı gerçekleştirilecek. Mahallede yer alan tır parkının güney kısmında inşa edilecek köprü ve bağlantı yolları iki bölgeyi birbirine bağlayacak. Proje kapsamında 1 adet 91 buçuk metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde, bir adet de 90 metre uzunluğunda 11 metre genişliğinde köprü imalatı yapılıyor.  2 BİN 500 METRE YOL Proje ile 2 bin 500 metre de yol imalatı da gerçekleştirilecek. Çalışmada 4 bin 615 metreküp beton,675 ton demir,  bin 429 metreyağmursuyu kanalizasyon hattı, 597 metre içme suyu hattı yapılacak. Köprüler için 852 metre kazık imalatı gerçekleştirilecek.Yollara 5 bin 600metrekare parke, 10 bin 150 metre bordür döşenecek. Yollarda 11 bin 725 tonasfaltmalzeme kullanılacak.
Tuzla- Çayırova arasında gerçekleştirilen bağlantı yolu çalışmasıylarahat ulaşım sağlanacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte rahat ulaşım için çeşitli projeler hayata geçiriyor. Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından sıkıntılı olan bölgeler tespit edilerek buralarda trafik akışını kolaylaştıracak çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda Çayırova ile Tuzla Şifa Mahallesi arasında ulaşımı kolaylaştıracak bağlantı yolları çalışması gerçekleştiriliyor.Proje ile iki bölge arasında yeni köprü ve yollar yapılarak Şifa Mahallesi ve Çayırova’nın birbirine bağlanması sağlanacak.

 E-80’E BAĞLANACAK

Çalışmaları süren projede köprü için fore kazık imalatları tamamlandı. Projenin bundan sonraki kısmında köprü temel çalışmaları yapılacak.Mevcutta Şekerpınar bağlantı yolu olan E-80’e doğrudan bağlantısı olmayan Şifa Mahallesi- Çayırova arasındaki ulaşım sorunu bağlantı yolları projeyle giderilecek.Bugün itibariyle Çiftlik Caddesiüzerinden Şekerpınar bağlantı yoluna ulaşabilen Şifa Mahallesi sakinleri buradan Çayırova ve İzmit şehir merkezlerine ulaşım sağlayabiliyor.

 90 METRELİK KÖPRÜ

Projenin hizmete girmesiyle E-80’e bağlantı sağlanarak hem doğu-batı hem de kuzey güney yönlü trafik akışı gerçekleştirilecek. Mahallede yer alan tır parkının güney kısmında inşa edilecek köprü ve bağlantı yolları iki bölgeyi birbirine bağlayacak. Proje kapsamında 1 adet 91 buçuk metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde, bir adet de 90 metre uzunluğunda 11 metre genişliğinde köprü imalatı yapılıyor.

 2 BİN 500 METRE YOL

Proje ile 2 bin 500 metre de yol imalatı da gerçekleştirilecek. Çalışmada 4 bin 615 metreküp beton,675 ton demir,  bin 429 metreyağmursuyu kanalizasyon hattı, 597 metre içme suyu hattı yapılacak. Köprüler için 852 metre kazık imalatı gerçekleştirilecek.Yollara 5 bin 600metrekare parke, 10 bin 150 metre bordür döşenecek. Yollarda 11 bin 725 tonasfaltmalzeme kullanılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.