Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ulaşım, Trafik,Sinek,Altyapı, İsu Yetkileri Büyükşehir’de

GÜNDEM 01.07.2019 - 19:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1366+ kez okundu.
 

Ulaşım, Trafik,Sinek,Altyapı, İsu Yetkileri Büyükşehir’de

İzmit Belediyesi kendi yetki alanı dışında bulunan, ulaşım, trafik, altyapı, su ve sivrisinek sorunu gibi pek çok sorunun da takipçisi olmaya devam ediyor

İzmit Belediyesi kendi yetki alanı dışında bulunan, ulaşım, trafik, altyapı, su ve sivrisinek sorunu gibi pek çok sorunun da takipçisi olmaya devam ediyor Kentteki sorunlara duyarsız kalmayan İzmit Belediyesi, kendi sorumluluk alanlarında olan ve yetkisinde bulunan sorunları çözmek için adeta seferber olurken, yetkisi dâhilinde olmayan konuları da ilgili kamu kurumlarına ileterek çözümünü istiyor, takipçisi oluyor. İZMİT’İN HİZMET KAPSAMINDA OLMAYANLAR BÜYÜKŞEHİRE BİLDİRİLİYOR Gerek İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi, gerekse belediyenin kurumsal ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in sosyal medya hesapları üzerinden yapılan şikâyet ve talepler titizlikle değerlendirilip ilgili birimler tarafından çözüme kavuşturuluyor. İzmit Belediyesi’nin hizmet kapsamında olmayan vatandaşlardan gelen istek ve talepler de başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilgili kurumlara ivedilikle bildiriliyor. Süreç yakından takip edilip vatandaşlara geri bildirim sağlanıyor. ULAŞIM-TRAFİK-SİVRİSİNEK-ALTYAPI-SU KONULARI BÜYÜKŞEHİR’İN YETKİSİNDE Özellikle vatandaşların sıklıkla şikâyetçi olduğu belediye otobüsü saatlerindeki aksamalar, yeni otobüs hattı istekleri, trafik ve sivrisinek sorunları konusunda sosyal medya hesapları üzerinden İzmit Belediyesi’ne  çok sayıda şikâyet ve talep geldiğini söyleyen yetkililer bizim yetkimizin dışında olan konuları vatandaşlarımız adına Büyükşehir Belediyesi’ne ait birimlere iletiliyor ve süreci de yakından takip ediyoruz” dediler. HİZMET AĞIMIZDA OLMAMASI ÖNEMLİ DEĞİL,ÖNEMLİ OLAN SORUNUN ÇÖZÜLMESİ Gencinden yaşlısına vatandaşlardan gelen tüm bildirimlerin kendileri için önemli olduğuna dikkat çeken İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri, “Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’in en hassas olduğu konulardan biri de vatandaşlardan gelen istek ve şikâyetlerin en hızlı şekilde değerlendirilerek sonuca kavuşturulmasıdır. Belediyemiz hizmet alanına giren bildirimler hızla cevaplandırılıp, çözüme kavuşturulurken; kendi hizmet ağımızda olmayan şikayet ve talepler için de vatandaşlarımız adına Büyükşehir Belediyesi’ne ve ilgili diğer kurumlara gerekli taleplerde bulunup, süreci yakından takip ediyoruz” şeklinde konuştular.
İzmit Belediyesi kendi yetki alanı dışında bulunan, ulaşım, trafik, altyapı, su ve sivrisinek sorunu gibi pek çok sorunun da takipçisi olmaya devam ediyor

İzmit Belediyesi kendi yetki alanı dışında bulunan, ulaşım, trafik, altyapı, su ve sivrisinek sorunu gibi pek çok sorunun da takipçisi olmaya devam ediyor

Kentteki sorunlara duyarsız kalmayan İzmit Belediyesi, kendi sorumluluk alanlarında olan ve yetkisinde bulunan sorunları çözmek için adeta seferber olurken, yetkisi dâhilinde olmayan konuları da ilgili kamu kurumlarına ileterek çözümünü istiyor, takipçisi oluyor.

İZMİT’İN HİZMET KAPSAMINDA OLMAYANLAR BÜYÜKŞEHİRE BİLDİRİLİYOR

Gerek İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi, gerekse belediyenin kurumsal ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in sosyal medya hesapları üzerinden yapılan şikâyet ve talepler titizlikle değerlendirilip ilgili birimler tarafından çözüme kavuşturuluyor. İzmit Belediyesi’nin hizmet kapsamında olmayan vatandaşlardan gelen istek ve talepler de başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilgili kurumlara ivedilikle bildiriliyor. Süreç yakından takip edilip vatandaşlara geri bildirim sağlanıyor.

ULAŞIM-TRAFİK-SİVRİSİNEK-ALTYAPI-SU KONULARI BÜYÜKŞEHİR’İN YETKİSİNDE

Özellikle vatandaşların sıklıkla şikâyetçi olduğu belediye otobüsü saatlerindeki aksamalar, yeni otobüs hattı istekleri, trafik ve sivrisinek sorunları konusunda sosyal medya hesapları üzerinden İzmit Belediyesi’ne  çok sayıda şikâyet ve talep geldiğini söyleyen yetkililer bizim yetkimizin dışında olan konuları vatandaşlarımız adına Büyükşehir Belediyesi’ne ait birimlere iletiliyor ve süreci de yakından takip ediyoruz” dediler.

HİZMET AĞIMIZDA OLMAMASI ÖNEMLİ DEĞİL,ÖNEMLİ OLAN SORUNUN ÇÖZÜLMESİ

Gencinden yaşlısına vatandaşlardan gelen tüm bildirimlerin kendileri için önemli olduğuna dikkat çeken İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri, “Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’in en hassas olduğu konulardan biri de vatandaşlardan gelen istek ve şikâyetlerin en hızlı şekilde değerlendirilerek sonuca kavuşturulmasıdır. Belediyemiz hizmet alanına giren bildirimler hızla cevaplandırılıp, çözüme kavuşturulurken; kendi hizmet ağımızda olmayan şikayet ve talepler için de vatandaşlarımız adına Büyükşehir Belediyesi’ne ve ilgili diğer kurumlara gerekli taleplerde bulunup, süreci yakından takip ediyoruz” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.