Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Uyandırın diye yattı ama kalkamadı

Vefat 22.03.2020 - 15:31, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1360+ kez okundu.
 

Uyandırın diye yattı ama kalkamadı

Burhan Demir, sabah erken saatte uyandı ve biraz daha dinlenmek istediğini söyledikten sonra tekrar uzandı. Ailesi, genç adamı işe gitmesi için uyandırmak istediklerinde hareketsiz olduğunu gördüler.

Kuruçeşme’de babasının yanına gelen ve serbest işlerde çalışan Burhan Demir (37), sabah uyandıktan sonra ailesine biraz daha dinleneceğini ve kendisini uyandırmalarını söyleyerek uzandı. Genç adamı uyandırmak isteyen ailesi cansız bedeniyle karşılaştılar. Alınan bilgi ve iddialara göre Bozüyük’te oturan ve çalışmak için Kocaeli’ne gelen Burhan Demir, babasının Kuruçeşme’de k evinde kalmaya başladı. Burhan Demir, sabah erken saatte uyandı ve biraz daha dinlenmek istediğini söyledikten sonra tekrar uzandı. Ailesi, genç adamı işe gitmesi için uyandırmak istediklerinde hareketsiz olduğunu gördüler. Bunun üzerine eve çağrılan sağlık ekipleri yaptıkları muayenede Burhan Demir’in hayatını kaybettiğini gördüler. 3 çocuk babası olan Burhan Demir, bir özel sağlık kuruluşuna götürüldü ama tüm çabalara rağmen geri döndürülemedi. Otopsi yapılan ve ölüm nedeni belirlenmeye çalışılan Burhan Demir’in 1.5 ay önce yurt dışından geldiği öğrenildi. Yapılacak olan inceleme sonrasında cenazenin yakınlarına teslim edileceği belirtildi. Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz    
Burhan Demir, sabah erken saatte uyandı ve biraz daha dinlenmek istediğini söyledikten sonra tekrar uzandı. Ailesi, genç adamı işe gitmesi için uyandırmak istediklerinde hareketsiz olduğunu gördüler.

Kuruçeşme’de babasının yanına gelen ve serbest işlerde çalışan Burhan Demir (37), sabah uyandıktan sonra ailesine biraz daha dinleneceğini ve kendisini uyandırmalarını söyleyerek uzandı.
Genç adamı uyandırmak isteyen ailesi cansız bedeniyle karşılaştılar.
Alınan bilgi ve iddialara göre Bozüyük’te oturan ve çalışmak için Kocaeli’ne gelen Burhan Demir, babasının Kuruçeşme’de k evinde kalmaya başladı.
Burhan Demir, sabah erken saatte uyandı ve biraz daha dinlenmek istediğini söyledikten sonra tekrar uzandı.
Ailesi, genç adamı işe gitmesi için uyandırmak istediklerinde hareketsiz olduğunu gördüler.
Bunun üzerine eve çağrılan sağlık ekipleri yaptıkları muayenede Burhan Demir’in hayatını kaybettiğini gördüler. 3 çocuk babası olan Burhan Demir, bir özel sağlık kuruluşuna götürüldü ama tüm çabalara rağmen geri döndürülemedi.
Otopsi yapılan ve ölüm nedeni belirlenmeye çalışılan Burhan Demir’in 1.5 ay önce yurt dışından geldiği öğrenildi.
Yapılacak olan inceleme sonrasında cenazenin yakınlarına teslim edileceği belirtildi.

Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.