Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Üzerine akrabası düşen bebek hastanede öldü

Vefat 05.03.2019 - 22:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2664+ kez okundu.
 

Üzerine akrabası düşen bebek hastanede öldü

Kartepe Emekevler Mahallesinde dengesini kaybeden bir akrabasının üzerine düşmesi sonucu ağır yaralanan 11 aylık Zeynep Aseli Eşsiz bebek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre Kartepe Emekevler Mahallesinde ikamet eden ve Tüpraş’da çalışan Olcay ve Elif Eşsiz çiftinin 11 aylık kız çocukları Zeynep Asel Eşsiz, evin içinde emekleyerek dolaştığı esnada odaya giren ve dengesini kaybeden bir akrabası bebeğin üzerine düştü. Düşmenin etkisiyle minik Zeynep Asel kafasını sert zemine çarparak ağır yaralandı. Evdekilerin haber vermesi sonucu olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Hastanede yaşamını yitirdi Eve gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan minik bebeğin beyin tomografisi çekildi. Yapılan işlemler sonucunda minik bebeğin kafatasında çatlak oluştuğu ve beyin kısmında kan birikmesi oluştuğu tespit edildi. Hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırılarak tedavi altına alınan ve tedavi süresince iki kez kabi duran minik bebek yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çocuklarının acı haberini alan ailesi hastanede sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Kartepe Emekevler Mahallesinde dengesini kaybeden bir akrabasının üzerine düşmesi sonucu ağır yaralanan 11 aylık Zeynep Aseli Eşsiz bebek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre Kartepe Emekevler Mahallesinde ikamet eden ve Tüpraş’da çalışan Olcay ve Elif Eşsiz çiftinin 11 aylık kız çocukları Zeynep Asel Eşsiz, evin içinde emekleyerek dolaştığı esnada odaya giren ve dengesini kaybeden bir akrabası bebeğin üzerine düştü. Düşmenin etkisiyle minik Zeynep Asel kafasını sert zemine çarparak ağır yaralandı. Evdekilerin haber vermesi sonucu olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Hastanede yaşamını yitirdi

Eve gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan minik bebeğin beyin tomografisi çekildi. Yapılan işlemler sonucunda minik bebeğin kafatasında çatlak oluştuğu ve beyin kısmında kan birikmesi oluştuğu tespit edildi. Hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırılarak tedavi altına alınan ve tedavi süresince iki kez kabi duran minik bebek yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çocuklarının acı haberini alan ailesi hastanede sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.