Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vahit Eryılmaz'ın acı günü!

Vefat 20.02.2019 - 14:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1756+ kez okundu.
 

Vahit Eryılmaz'ın acı günü!

MHP Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Vahit Eryılmaz'ın babası Mahmut Eryılmaz (95) vefat etti.

MHP Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Vahit Eryılmaz'ın babası Mahmut Eryılmaz (95) vefat etti. Yaklaşık 20 gündür hastanede tedavi gören Mahmut Eryılmaz dün taburcu edilmişti. Sabaha karşı fenalaşan Mahmut Eryılmaz tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 4 çocuk babası olan merhum Mahmut Eryılmaz'ın cenazesi yarın (Perşembe) öğlen namazı sonrasında Fatih Mahallesi Körfez Camii'nde kaldırılarak Körfez Merkez Mezarlığında toprağa verilecek. Körfez Manşet Gazetesi olarak mehuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 
MHP Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Vahit Eryılmaz'ın babası Mahmut Eryılmaz (95) vefat etti.

MHP Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Vahit Eryılmaz'ın babası Mahmut Eryılmaz (95) vefat etti. Yaklaşık 20 gündür hastanede tedavi gören Mahmut Eryılmaz dün taburcu edilmişti. Sabaha karşı fenalaşan Mahmut Eryılmaz tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 4 çocuk babası olan merhum Mahmut Eryılmaz'ın cenazesi yarın (Perşembe) öğlen namazı sonrasında Fatih Mahallesi Körfez Camii'nde kaldırılarak Körfez Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

Körfez Manşet Gazetesi olarak mehuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.