Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vali Aksoy, doktorlara teşekkür plaketi verdi

SAĞLIK 10.08.2018 - 21:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2734+ kez okundu.
 

Vali Aksoy, doktorlara teşekkür plaketi verdi

Vali Hüseyin Aksoy, ilimizde normal doğuma yönelik çalışmalara en çok katkı sağlayan özel sağlık kurumlarında görevli doktorlara teşekkür belgelerini verdi.

Vali Hüseyin Aksoy, ilimizde normal doğuma yönelik çalışmalara en çok katkı sağlayan özel sağlık kurumlarında görevli doktorlara teşekkür belgelerini verdi. DOĞUM UZMANLARI KATILDI Sağlık Bakanlığı 2018-2023 Stratejik Planında belirlenen  doğum hizmetlerini güçlendirme çalışmaları kapsamında ‘Sezaryen, Anne, Bebek Eylem Planı’ ile sezaryenle yapılan doğumların azaltılması ve normal doğum yaptırılmasına yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde, ilimizdeki özel sağlık kurumlarında görev yapan ve 2018 yılının ilk altı ayında ‘Normal Yolla Doğum Yaptırma Sayısı Yüksek Olan’ Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlarına Vali Hüseyin Aksoy tarafından teşekkür belgeleri verildi. VALİ MAKAMINDA AĞIRLADI Vali Aksoy; İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Yüzyıl Hastanesi Başhekimi Lütfi Çetinkaya, Aile Konak Hastanesi Başhekimi M. Veysel Besnili, Medikal Park Gebze Hastanesi Başhekimi Nihat Taşdemir, Gebze Merkez Hastanesi Başhekimi Koray Topçu, Konak Hastanesi Başhekimi Özlem Bilgin, ilimizdeki özel hastanelerde görevli kadın hastalıkları ve doğum uzmanlarını makamında kabul etti. Vali Aksoy, doktorlara yönelik konuşmasında normal doğum konusunda gösterdikleri hassasiyetleri için teşekkür etti. AİLELER BİLİNÇLENMELİ Vali Aksoy konuşmasına şu şekilde devam etti; “Kamu hastanelerimizdeki doktorlarımıza normal doğum yaptırma oranlarının yüksekliği nedeniyle başarı belgesi vermiştik. Özel hastanelerimizde de bu konuda duyarlılık gösteren hekimlerimize başarı belgesi vermek istedik. Normal doğum konusunda aileleri de bilinçlendirmek gerekiyor. Kocaeli olarak normal doğumda Türkiye ortalamasının üzerindeyiz. Dünya Sağlık Örgütü’nün ortaya koyduğu kriterleri yakalama adına bu çalışmalar önemli.” TEŞEKKÜR BELGESİ ALANLAR Vali Hüseyin Aksoy konuşmasının bitirdikten sonra 2018 yılının ilk altı ayında ‘Normal Yolla Doğum Yaptırma’ oranı yüksek olan, Özel Yüzyıl Hastanesi’nde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Çiğdem Kılıç, Özel Aile Konak Hastanesi’nde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emel Bilici, Özel Medikal Park Gebze Hastanesi’nde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Azize Turhan, Özel Gebze Merkez Hastanesi’nde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cihangir Ay ve Özel Konak Hastanesi’nde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gülçin Uğurel Aydar’ı tebrik ederek, teşekkür belgelerini verdi ve başarılarının devamını diledi.
Vali Hüseyin Aksoy, ilimizde normal doğuma yönelik çalışmalara en çok katkı sağlayan özel sağlık kurumlarında görevli doktorlara teşekkür belgelerini verdi.

Vali Hüseyin Aksoy, ilimizde normal doğuma yönelik çalışmalara en çok katkı sağlayan özel sağlık kurumlarında görevli doktorlara teşekkür belgelerini verdi.

DOĞUM UZMANLARI KATILDI
Sağlık Bakanlığı 2018-2023 Stratejik Planında belirlenen  doğum hizmetlerini güçlendirme çalışmaları kapsamında ‘Sezaryen, Anne, Bebek Eylem Planı’ ile sezaryenle yapılan doğumların azaltılması ve normal doğum yaptırılmasına yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde, ilimizdeki özel sağlık kurumlarında görev yapan ve 2018 yılının ilk altı ayında ‘Normal Yolla Doğum Yaptırma Sayısı Yüksek Olan’ Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlarına Vali Hüseyin Aksoy tarafından teşekkür belgeleri verildi.

VALİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Vali Aksoy; İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Yüzyıl Hastanesi Başhekimi Lütfi Çetinkaya, Aile Konak Hastanesi Başhekimi M. Veysel Besnili, Medikal Park Gebze Hastanesi Başhekimi Nihat Taşdemir, Gebze Merkez Hastanesi Başhekimi Koray Topçu, Konak Hastanesi Başhekimi Özlem Bilgin, ilimizdeki özel hastanelerde görevli kadın hastalıkları ve doğum uzmanlarını makamında kabul etti. Vali Aksoy, doktorlara yönelik konuşmasında normal doğum konusunda gösterdikleri hassasiyetleri için teşekkür etti.

AİLELER BİLİNÇLENMELİ

Vali Aksoy konuşmasına şu şekilde devam etti; “Kamu hastanelerimizdeki doktorlarımıza normal doğum yaptırma oranlarının yüksekliği nedeniyle başarı belgesi vermiştik. Özel hastanelerimizde de bu konuda duyarlılık gösteren hekimlerimize başarı belgesi vermek istedik. Normal doğum konusunda aileleri de bilinçlendirmek gerekiyor. Kocaeli olarak normal doğumda Türkiye ortalamasının üzerindeyiz. Dünya Sağlık Örgütü’nün ortaya koyduğu kriterleri yakalama adına bu çalışmalar önemli.”

TEŞEKKÜR BELGESİ ALANLAR

Vali Hüseyin Aksoy konuşmasının bitirdikten sonra 2018 yılının ilk altı ayında ‘Normal Yolla Doğum Yaptırma’ oranı yüksek olan, Özel Yüzyıl Hastanesi’nde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Çiğdem Kılıç, Özel Aile Konak Hastanesi’nde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emel Bilici, Özel Medikal Park Gebze Hastanesi’nde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Azize Turhan, Özel Gebze Merkez Hastanesi’nde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cihangir Ay ve Özel Konak Hastanesi’nde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gülçin Uğurel Aydar’ı tebrik ederek, teşekkür belgelerini verdi ve başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.