Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vali Aksoy, vatandaşlarla bayramlaştı

GÜNDEM 21.08.2018 - 23:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1337+ kez okundu.
 

Vali Aksoy, vatandaşlarla bayramlaştı

Kocaeli Valimiz Hüseyin Aksoy, Fevziye Camiinde Kurban Bayramı namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı.

Kocaeli Valimiz Hüseyin Aksoy, Fevziye Camiinde Kurban Bayramı namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlarda büyükleri ziyaret etmenin, küskünlerin barışmasının önemine işaret eden Vali Aksoy; “Bayramları bu yönüyle de fırsata çevirmek ve toplumla bütünleşmeyi sağlamak gerekmektedir. Bu anlamda insanlarımızın Bayramları en iyi şekilde değerlendirileceğine inanıyorum. Başta  Kocaeli olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan bir istirhamım var; zaman zaman bayram sabahlarında bayramı kutlama adına silahla atış yapılıyor. Bunlar da insanların can kaybına neden olabiliyor. Bu yönüyle kutlamalarımızı silahla yapmamalıyız. Vatandaşlarımızı bu çağrımıza kulak vermeye ve daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Silahtan çıkan bir yorgun mermi, belki bize, belki kardeşimize, eşimize, çocuğumuza gelebilir ve hayatına mal olabilir. Bu anlamda herkesin duyarlı davranmasını ve bayram kutlamalarında silah kullanmamasını özellikle talep ediyorum."diyen Vali Aksoy herkese  sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar diledi.   Aksoy  konuşmalarının ardından Fevziye camiinde vatandaşlarla bayramlaştı ve onlarla sohbet etti.  
Kocaeli Valimiz Hüseyin Aksoy, Fevziye Camiinde Kurban Bayramı namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı.

Kocaeli Valimiz Hüseyin Aksoy, Fevziye Camiinde Kurban Bayramı namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlarda büyükleri ziyaret etmenin, küskünlerin barışmasının önemine işaret eden Vali Aksoy; “Bayramları bu yönüyle de fırsata çevirmek ve toplumla bütünleşmeyi sağlamak gerekmektedir. Bu anlamda insanlarımızın Bayramları en iyi şekilde değerlendirileceğine inanıyorum. Başta  Kocaeli olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan bir istirhamım var; zaman zaman bayram sabahlarında bayramı kutlama adına silahla atış yapılıyor. Bunlar da insanların can kaybına neden olabiliyor. Bu yönüyle kutlamalarımızı silahla yapmamalıyız. Vatandaşlarımızı bu çağrımıza kulak vermeye ve daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Silahtan çıkan bir yorgun mermi, belki bize, belki kardeşimize, eşimize, çocuğumuza gelebilir ve hayatına mal olabilir. Bu anlamda herkesin duyarlı davranmasını ve bayram kutlamalarında silah kullanmamasını özellikle talep ediyorum."diyen Vali Aksoy herkese  sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar diledi.

 

Aksoy  konuşmalarının ardından Fevziye camiinde vatandaşlarla bayramlaştı ve onlarla sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.