Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vali Seddar Yavuz, Kurban Bayramı Öncesi Valilik Personelleriyle Bayramlaştı

YAŞAM 31.07.2020 - 17:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1405+ kez okundu.
 

Vali Seddar Yavuz, Kurban Bayramı Öncesi Valilik Personelleriyle Bayramlaştı

Vali Seddar Yavuz, Kurban Bayramı öncesi Valilik yerleşkesinde bulunan tüm kurumların, müdür ve personelleri ile bayramlaştı.

Vali Seddar Yavuz, Kurban Bayramı öncesi Valilik yerleşkesinde bulunan tüm kurumların, müdür ve personelleri ile bayramlaştı. Valilik protokol girişinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya Vali Yardımcıları; Dursun Balaban, Ali Ada, Suat Yıldız ve daire müdürleri ile personelleri katıldı. Tüm birimlerde çalışan personelin bayramlarını  tebrik ederek, mutlu, sağlıklı ve huzurlu  bayramlar dileğinde bulunan Vali Seddar Yavuz, personel çocuklarıyla da yakından ilgilenerek,  hediyeler verdi. 
Vali Seddar Yavuz, Kurban Bayramı öncesi Valilik yerleşkesinde bulunan tüm kurumların, müdür ve personelleri ile bayramlaştı.

Vali Seddar Yavuz, Kurban Bayramı öncesi Valilik yerleşkesinde bulunan tüm kurumların, müdür ve personelleri ile bayramlaştı. Valilik protokol girişinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya Vali Yardımcıları; Dursun Balaban, Ali Ada, Suat Yıldız ve daire müdürleri ile personelleri katıldı.

Tüm birimlerde çalışan personelin bayramlarını  tebrik ederek, mutlu, sağlıklı ve huzurlu  bayramlar dileğinde bulunan Vali Seddar Yavuz, personel çocuklarıyla da yakından ilgilenerek,  hediyeler verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.