Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vali Yavuz, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden Brifing Aldı

GÜNDEM 25.06.2020 - 20:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1494+ kez okundu.
 

Vali Yavuz, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden Brifing Aldı

Vali Seddar Yavuz, kurumların faaliyetleri, hizmetleri ve projeleriyle ilgili bilgi almaya devam ediyor. Bugünkü brifing Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın tarafından verildi.

Vali Seddar Yavuz, kurumların faaliyetleri, hizmetleri ve projeleriyle ilgili bilgi almaya devam ediyor.  Bugünkü brifing Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın tarafından verildi. Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Şube Müdürü ve uzman personeller ile birlikte Makam Toplantı Salonunda;  görev alanları, ilimizin sanayi durumu, ihracat ve ithalat rakamları, Kocaeli’de üretimin en fazla olduğu sektörler ve organize sanayi bölgeleri hakkında Vali Seddar Yavuz’a detaylı brifingde bulundular. Binlerce kişiye aş ve iş sağlayan Kocaeli sanayisinin büyük bir gelişme gösterdiğini belirten Vali Yavuz: “Marmara’nın ve Türkiye’nin gururu sanayimizin merkezi Kocaeli’nde birlikte yönetim anlayışını en güzel şekilde vermek suretiyle şehrimizin zaten var olan potansiyelini daha iyi noktalara ulaştırmak için büyük bir gayret ve çaba içerisinde olacağız.” diyerek, özverili çalışmalarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.    
Vali Seddar Yavuz, kurumların faaliyetleri, hizmetleri ve projeleriyle ilgili bilgi almaya devam ediyor. Bugünkü brifing Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın tarafından verildi.

Vali Seddar Yavuz, kurumların faaliyetleri, hizmetleri ve projeleriyle ilgili bilgi almaya devam ediyor.  Bugünkü brifing Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın tarafından verildi.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Şube Müdürü ve uzman personeller ile birlikte Makam Toplantı Salonunda;  görev alanları, ilimizin sanayi durumu, ihracat ve ithalat rakamları, Kocaeli’de üretimin en fazla olduğu sektörler ve organize sanayi bölgeleri hakkında Vali Seddar Yavuz’a detaylı brifingde bulundular.

Binlerce kişiye aş ve iş sağlayan Kocaeli sanayisinin büyük bir gelişme gösterdiğini belirten Vali Yavuz: “Marmara’nın ve Türkiye’nin gururu sanayimizin merkezi Kocaeli’nde birlikte yönetim anlayışını en güzel şekilde vermek suretiyle şehrimizin zaten var olan potansiyelini daha iyi noktalara ulaştırmak için büyük bir gayret ve çaba içerisinde olacağız.” diyerek, özverili çalışmalarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.

 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.