Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vali Yavuz tebrikleri bahçeden kabul etti

GÜNDEM 29.10.2020 - 13:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2330+ kez okundu.
 

Vali Yavuz tebrikleri bahçeden kabul etti

Cumhuriyet’in 97. Yıldönümü nedeniyle Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, kent protokolünü ağırladı.

Cumhuriyet’in 97. Yıldönümü nedeniyle Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, kent protokolünü ağırladı. Türk Milletinin bağımsızlığının ilanı olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 97’ıncı yıl dönümündeKocaeli Valiliği kabul töreni düzenledi. Pandemi tedbirleri kapsamında açık havada gerçekleşen kabul töreni Kocaeli Valiliği bahçesinde gerçekleşti. Vali Yavuz’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Nedeni ile tebrikleri kabul ettiği programa, Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal,İl Emniyet Müdürü VeysalTipioğlu,İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ümit İlbayı, Başsavcı Habib Korkmaz, AKP Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, İl Müftüsü Sinan Cihan, AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DSP il Başkanı Halim Dedeoğlu, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, Vatan Partisi İl Başkanı Yalçın Arslan ve çok sayıda davetli katıldı.Aralarının bozuk olduğu bilinen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı tören alanına birlikte geldi. İkili Vali Yavuz’u beraber tebrik etti. GENÇLERE ÖĞÜTLER Tebrikleri kabul eden Vali Yavuz, programda katılımcılara konuşma gerçekleştirdi. Gönlümüzden geçen arzuladığımız kutlamayı yapamadığımızın burukluğu içindeyiz diyen Vali Yavuz, “Covid-19 salgını artışı devam ediyor. Kocaeli Valisi olarak herkesi uyarıyor ve tedbirli olmaları için rica ediyorum. Bin yıldır aziz topraklar için şehit düşenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün gazilerimi minnetle yad ediyorum. 29 Ekim Türkiye cumhuriyetinin yeniden doğuşudur. Sevgili gençler lütfen çok çalışın. Millet için ne yapmamız gerektiğine dikkat etmeliyiz.” dedi. “DÜN BÜYÜKTÜK BUGÜN DE BÜYÜĞÜZ” Bilgi üretmeliyiz diyerek gençlere çağrısına devam eden Yavuz, “Sizlere güveniyoruz. Biz bu kadar başardık. Sizler bu bayrağı daha yükseklere çıkartıp, onurlandıracaksınız. Okuyun, sorgulayın. Biz yeni kurulmuş bir devlet değiliz. Biz olmadan dünya tarihi olmaz. Biz dün büyüktük, bugün büyüğüyüz, yarın daha büyük olacağız” ifadelerini kullandı. Törende 29 Ekim Cumhuriyet Yarışmasında resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi. Ödül alan öğrenciler şöyle: Resim; 1. İzmit Yahya Kaptan İ.Ö.O. Eylül Mandıralı 2. Gölcük Piri Reis İ.Ö.O Esma Bekil 3. Karamürsel Kaymakam Hikmet Özbağcı İ.Ö.O İpek Kaya Şiir 1. Derince Özel Asaf Ortaokulu Bade Nazl Şenkaya 2. Çayırova Özel Tepe Ortaokulu Zeren Karaağaç 3. Körfez İgsaş Ortaokulu Hatice Kaya Kompozisyon; 1.      Darıca Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Zeynep Sude Bıyık 2.      İzmit Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Zeynep Nil Erkoç 3.      Çayırova Ertuğrul Kurdaoğlu Anadolu Lisesi Sudenaz Aslan  
Cumhuriyet’in 97. Yıldönümü nedeniyle Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, kent protokolünü ağırladı.

Cumhuriyet’in 97. Yıldönümü nedeniyle Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, kent protokolünü ağırladı.

Türk Milletinin bağımsızlığının ilanı olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 97’ıncı yıl dönümündeKocaeli Valiliği kabul töreni düzenledi. Pandemi tedbirleri kapsamında açık havada gerçekleşen kabul töreni Kocaeli Valiliği bahçesinde gerçekleşti. Vali Yavuz’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Nedeni ile tebrikleri kabul ettiği programa, Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal,İl Emniyet Müdürü VeysalTipioğlu,İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ümit İlbayı, Başsavcı Habib Korkmaz, AKP Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakınİzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, İl Müftüsü Sinan Cihan, AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DSP il Başkanı Halim Dedeoğlu, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, Vatan Partisi İl Başkanı Yalçın Arslan ve çok sayıda davetli katıldı.Aralarının bozuk olduğu bilinen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı tören alanına birlikte geldi. İkili Vali Yavuz’u beraber tebrik etti.

GENÇLERE ÖĞÜTLER

Tebrikleri kabul eden Vali Yavuz, programda katılımcılara konuşma gerçekleştirdi. Gönlümüzden geçen arzuladığımız kutlamayı yapamadığımızın burukluğu içindeyiz diyen Vali Yavuz, “Covid-19 salgını artışı devam ediyor. Kocaeli Valisi olarak herkesi uyarıyor ve tedbirli olmaları için rica ediyorum. Bin yıldır aziz topraklar için şehit düşenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün gazilerimi minnetle yad ediyorum. 29 Ekim Türkiye cumhuriyetinin yeniden doğuşudur. Sevgili gençler lütfen çok çalışın. Millet için ne yapmamız gerektiğine dikkat etmeliyiz.” dedi.

“DÜN BÜYÜKTÜK BUGÜN DE BÜYÜĞÜZ”

Bilgi üretmeliyiz diyerek gençlere çağrısına devam eden Yavuz, “Sizlere güveniyoruz. Biz bu kadar başardık. Sizler bu bayrağı daha yükseklere çıkartıp, onurlandıracaksınız. Okuyun, sorgulayın. Biz yeni kurulmuş bir devlet değiliz. Biz olmadan dünya tarihi olmaz. Biz dün büyüktük, bugün büyüğüyüz, yarın daha büyük olacağız” ifadelerini kullandı. Törende 29 Ekim Cumhuriyet Yarışmasında resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi.

Ödül alan öğrenciler şöyle:

Resim;

1. İzmit Yahya Kaptan İ.Ö.O. Eylül Mandıralı

2. Gölcük Piri Reis İ.Ö.O Esma Bekil

3. Karamürsel Kaymakam Hikmet Özbağcı İ.Ö.O İpek Kaya

Şiir
1. Derince Özel Asaf Ortaokulu Bade Nazl Şenkaya

2. Çayırova Özel Tepe Ortaokulu Zeren Karaağaç

3. Körfez İgsaş Ortaokulu Hatice Kaya

Kompozisyon;

1.      Darıca Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Zeynep Sude Bıyık

2.      İzmit Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Zeynep Nil Erkoç

3.      Çayırova Ertuğrul Kurdaoğlu Anadolu Lisesi Sudenaz Aslan

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.