Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Valiyim dedi 100 bin TL dolandırdı

ASAYİŞ 16.08.2018 - 15:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1556+ kez okundu.
 

Valiyim dedi 100 bin TL dolandırdı

Kendisini Vali olarak tanıtarak işadamları ve sanayicileri yaklaşık 100 bin TL dolandırdığı öne sürülen 2 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı

Kendisini Vali olarak tanıtarak işadamları ve sanayicileri yaklaşık 100 bin TL dolandırdığı öne sürülen 2 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı Alınan bilgiye göre Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan bir işadamını telefonla arayıp kendisini vali olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırıldığını öne süren H.A.’nın ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yapılan teknik ve fiziki çalışmaların ardından H.A. (35) ve E.G. (45) isimli iki kişi İstanbul Arnavutköy ilçesinde düzenlenen operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı. 1 kişi tutuklandı Şüphelilerden E.G.’nin Kocaeli’de 2, Batman, Hatay ve Giresun’da ise birer iş adamını arayarak kendisini vali olarak tanıtıp yurt dışında ilik nakli ameliyatı olacak bir çocuk için yardım topladıklarını belirterek para istediği ortaya çıktı. Aynı bahaneye 1 ile 9 Ağustos tarihleri arasında aradığı 5 kişiden yaklaşık 100 bin TL haksız kazanç elde ettiği tespit edilen E.G.’nin parayı yatırmaları için H.A.’nın hesap numarasını verdiği ve kendisine de hesabını kullanması karşılığında komisyon verdiği ortaya çıktı. Asayiş Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen hesap sahibi H.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken benzer suçlardan çok sayıda kaydı olduğu öğrenilen sahte vali E.G. ise adliyeye sevk edildi.  
Kendisini Vali olarak tanıtarak işadamları ve sanayicileri yaklaşık 100 bin TL dolandırdığı öne sürülen 2 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı

Kendisini Vali olarak tanıtarak işadamları ve sanayicileri yaklaşık 100 bin TL dolandırdığı öne sürülen 2 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı

Alınan bilgiye göre Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan bir işadamını telefonla arayıp kendisini vali olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırıldığını öne süren H.A.’nın ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yapılan teknik ve fiziki çalışmaların ardından H.A. (35) ve E.G. (45) isimli iki kişi İstanbul Arnavutköy ilçesinde düzenlenen operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

1 kişi tutuklandı

Şüphelilerden E.G.’nin Kocaeli’de 2, Batman, Hatay ve Giresun’da ise birer iş adamını arayarak kendisini vali olarak tanıtıp yurt dışında ilik nakli ameliyatı olacak bir çocuk için yardım topladıklarını belirterek para istediği ortaya çıktı. Aynı bahaneye 1 ile 9 Ağustos tarihleri arasında aradığı 5 kişiden yaklaşık 100 bin TL haksız kazanç elde ettiği tespit edilen E.G.’nin parayı yatırmaları için H.A.’nın hesap numarasını verdiği ve kendisine de hesabını kullanması karşılığında komisyon verdiği ortaya çıktı. Asayiş Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen hesap sahibi H.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken benzer suçlardan çok sayıda kaydı olduğu öğrenilen sahte vali E.G. ise adliyeye sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.