Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vatandaş hizmet bekliyor Başkan Söğüt, kahkaha atıyor

SİYASET 13.06.2020 - 13:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1802+ kez okundu.
 

Vatandaş hizmet bekliyor Başkan Söğüt, kahkaha atıyor

İlimizin başta ekonomik olmak üzere en sıkıntılı ilçe belediyelerden birisi Körfez Belediyesi’dir. Gelenin gideni arattığı sözünün de en geçerli olduğu belediyedir Körfez Belediyesi

İsmail Baran ile başlayan süreç bugün aynı partinin belediye başkanı Şener Söğüt ile devam ediyor. Proje üretemeyen, sadece satmayı bilen ve satmakla belediyecilik yapıldığını zanneden bir kafayla Körfez Belediyesi’ni yönettiğini zanneden Şener Söğüt, kendisine yapılan hiçbir eleştiriyi kabul etmediği gibi bir şey de üretemiyor. Oysa Körfez Belediyesi konumu, bütçesi ve geçmişi ile neredeyse 30-35 il belediyesinden daha büyük bir belediyedir. Ama İFLAS etmiş, kendi kendine yetemeyen, bütçenin tamamen boş işlere harcandığı, savurganlığın, iş bilmezliğin artık belediyecilik olarak görüldüğü bir yer haline gelmiştir. İşte bütün bu sıkıntıların içinde Körfez Belediye başkanlığı bir değil birkaç gömlek büyük gelen Şener Söğüt, meclis toplantısı gibi belediyelerin en önemli ve en ciddi işini bile ciddiyetsiz hale getiren, oturması gereken yere oturmayan ve pişkin pişkin gülen, insanları tahrik eden tavırlarıyla Körfez Belediye Başkanlığına ne kadar yakışmadığını göstermiştir. Kredi yetkisinin istendiği bir meclis toplantısında bir belediye başkanı bu kadar PİŞKİN PİŞKİN gülmemeli. Hatta bırakın gülmeyi ağlamalı bile. Ama ne yaparsınız ki burası Körfez Belediyesi. Burada her şey normal karşılanıyor.
İlimizin başta ekonomik olmak üzere en sıkıntılı ilçe belediyelerden birisi Körfez Belediyesi’dir. Gelenin gideni arattığı sözünün de en geçerli olduğu belediyedir Körfez Belediyesi

İsmail Baran ile başlayan süreç bugün aynı partinin belediye başkanı Şener Söğüt ile devam ediyor.

Proje üretemeyen, sadece satmayı bilen ve satmakla belediyecilik yapıldığını zanneden bir kafayla Körfez Belediyesi’ni yönettiğini zanneden Şener Söğüt, kendisine yapılan hiçbir eleştiriyi kabul etmediği gibi bir şey de üretemiyor.

Oysa Körfez Belediyesi konumu, bütçesi ve geçmişi ile neredeyse 30-35 il belediyesinden daha büyük bir belediyedir.

Ama İFLAS etmiş, kendi kendine yetemeyen, bütçenin tamamen boş işlere harcandığı, savurganlığın, iş bilmezliğin artık belediyecilik olarak görüldüğü bir yer haline gelmiştir.

İşte bütün bu sıkıntıların içinde Körfez Belediye başkanlığı bir değil birkaç gömlek büyük gelen Şener Söğüt, meclis toplantısı gibi belediyelerin en önemli ve en ciddi işini bile ciddiyetsiz hale getiren, oturması gereken yere oturmayan ve pişkin pişkin gülen, insanları tahrik eden tavırlarıyla Körfez Belediye Başkanlığına ne kadar yakışmadığını göstermiştir.

Kredi yetkisinin istendiği bir meclis toplantısında bir belediye başkanı bu kadar PİŞKİN PİŞKİN gülmemeli.

Hatta bırakın gülmeyi ağlamalı bile.

Ama ne yaparsınız ki burası Körfez Belediyesi.

Burada her şey normal karşılanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.