Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vekiller’den AKAR'a Hayırlı Olsun Ziyareti

SİYASET 23.07.2020 - 22:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2648+ kez okundu.
 

Vekiller’den AKAR'a Hayırlı Olsun Ziyareti

TBMM Başkanvekili olarak seçilen ve bu hafta göreve de başlayan Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

TBMM Başkanvekili olarak seçilen ve bu hafta göreve de başlayan Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bugün AKP Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Sami Çakır, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz Başkanvekili Haydar Akar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerinde bulundu. KOCAELİ İÇİN HEP BİRLİKTE OLALIM Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Meclisteki çalışmalar ve usüllere ilişkin konular gündeme gelirken Başkanvekili Akar’ın adaletli ve eşitlikçi bir anlayışla Meclisi yöneteceğini belirten Milletvekili Şeker, Meclis de ilk gündem dışı sözü kendisine verdiği için Akar’a teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Kocaeli’nin ortak noktaları olduğunun altını çizerek iktidar Milletvekilleri olarak Teleferik ve Bölgesel Adapazarı Ekspresinin Derbent de durması konusunda destek istedi. Kocaeli’nin her yatırımı hak ettiğini belirten Sami Çakır da bu konuda kendilerine düşen görevi her zaman yerine getireceklerini belirterek Turizm bölgesi olan Kartepe’ye yapılacak her yatırımı destekleyeceklerini ve talep edeceklerini söyledi.  
TBMM Başkanvekili olarak seçilen ve bu hafta göreve de başlayan Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

TBMM Başkanvekili olarak seçilen ve bu hafta göreve de başlayan Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Bugün AKP Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Sami Çakır, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz Başkanvekili Haydar Akar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerinde bulundu.

KOCAELİ İÇİN HEP BİRLİKTE OLALIM

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Meclisteki çalışmalar ve usüllere ilişkin konular gündeme gelirken Başkanvekili Akar’ın adaletli ve eşitlikçi bir anlayışla Meclisi yöneteceğini belirten Milletvekili Şeker, Meclis de ilk gündem dışı sözü kendisine verdiği için Akar’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Kocaeli’nin ortak noktaları olduğunun altını çizerek iktidar Milletvekilleri olarak Teleferik ve Bölgesel Adapazarı Ekspresinin Derbent de durması konusunda destek istedi.

Kocaeli’nin her yatırımı hak ettiğini belirten Sami Çakır da bu konuda kendilerine düşen görevi her zaman yerine getireceklerini belirterek Turizm bölgesi olan Kartepe’ye yapılacak her yatırımı destekleyeceklerini ve talep edeceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.