Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Virajı alamadı şarampole uçtu

Trafik Kazası 03.12.2019 - 21:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2030+ kez okundu.
 

Virajı alamadı şarampole uçtu

Körfez İlimtepe Mahallesi’nde viraja hızlı girdiği iddia edilen otomobil sürücüsü, yol kenarında ki direğe çarptıktan sonra ağaçlar arasına uçtu.

Körfez İlimtepe Mahallesi’nde viraja hızlı girdiği iddia edilen otomobil sürücüsü, yol kenarında ki direğe çarptıktan sonra ağaçlar arasına uçtu. Kazada yaralanan sürücü ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgi ve iddialara göre Orhan T.  tarafından kullanılan 77 DD 776 plakalı otomobil ile İlimtepe’ye çıkarken virajı alamadı ve savrularak önce yol kenarında ki direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil şarampole yuvarlandı ve takla atarak ağaçlar arasına düştü. Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri şahsı otomobilden çıkarttılar ve gelen sağlık ekiplerine teslim ettiler. İlk müdahale sonrasında yaralı olan sürücü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.  
Körfez İlimtepe Mahallesi’nde viraja hızlı girdiği iddia edilen otomobil sürücüsü, yol kenarında ki direğe çarptıktan sonra ağaçlar arasına uçtu.

Körfez İlimtepe Mahallesi’nde viraja hızlı girdiği iddia edilen otomobil sürücüsü, yol kenarında ki direğe çarptıktan sonra ağaçlar arasına uçtu. Kazada yaralanan sürücü ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgi ve iddialara göre Orhan T.  tarafından kullanılan 77 DD 776 plakalı otomobil ile İlimtepe’ye çıkarken virajı alamadı ve savrularak önce yol kenarında ki direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil şarampole yuvarlandı ve takla atarak ağaçlar arasına düştü.

Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri şahsı otomobilden çıkarttılar ve gelen sağlık ekiplerine teslim ettiler. İlk müdahale sonrasında yaralı olan sürücü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.