Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Virüs korkusuyla ayrılmadığı evinde ölü bulundu

Vefat 12.09.2020 - 21:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1689+ kez okundu.
 

Virüs korkusuyla ayrılmadığı evinde ölü bulundu

İzmit Çukurbağ Mahallesi’ndeki evinde tek başına yaşayan ve 2 gündür kendisinden haber alınamayan kişi evinde ölü olarak bulundu.

İzmit Çukurbağ Mahallesi’ndeki evinde tek başına yaşayan ve 2 gündür kendisinden haber alınamayan kişi evinde ölü olarak bulundu. Alınan bilgiye göre İzmit Çukurbağ Mahallesi Veli Baba Sokak üzerindeki apartmandaki evinde yalnız yaşayan 61 yaşındaki İlhan Hündür'den 2 gündür haber alamayan yakınları kendisinden endişe ederek komşusunu aradı. Yaşlı adamın komşusunu arayıp, evden hiç çıkmadığını ve perdelerinin de açık olduğunu öğrenen yakınları hemen yaşlı adamın ikamet ettiği adrese geldi. İçeri giren yakınları yaşlı adamı yerde hareketsiz yatarken bulunca durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerde Hündür’ün yaşamını yitirdiği tespit edildi. TOPRAĞA VERİLDİ Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrasında yaşlı adamın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hündür'ün kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi incelemesinin ardından belli olacağı öğrenildi. Hündür’ün olay yerindeki yakınları gözyaşlarına hakim olamazken İlhan Hündür’ün herhangi bir sağlık probleminin olmadığı ve koronavirüseyakalanmaktan korktuğu, bu nedenle hiç evden çıkmadığı belirtildi. Tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edilen emekli ve bekar olan İlhan Hündür’ün cenazesi Fevziye Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.
İzmit Çukurbağ Mahallesi’ndeki evinde tek başına yaşayan ve 2 gündür kendisinden haber alınamayan kişi evinde ölü olarak bulundu.

İzmit Çukurbağ Mahallesi’ndeki evinde tek başına yaşayan ve 2 gündür kendisinden haber alınamayan kişi evinde ölü olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre İzmit Çukurbağ Mahallesi Veli Baba Sokak üzerindeki apartmandaki evinde yalnız yaşayan 61 yaşındaki İlhan Hündür'den 2 gündür haber alamayan yakınları kendisinden endişe ederek komşusunu aradı. Yaşlı adamın komşusunu arayıp, evden hiç çıkmadığını ve perdelerinin de açık olduğunu öğrenen yakınları hemen yaşlı adamın ikamet ettiği adrese geldi. İçeri giren yakınları yaşlı adamı yerde hareketsiz yatarken bulunca durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerde Hündür’ün yaşamını yitirdiği tespit edildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrasında yaşlı adamın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hündür'ün kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi incelemesinin ardından belli olacağı öğrenildi. Hündür’ün olay yerindeki yakınları gözyaşlarına hakim olamazken İlhan Hündür’ün herhangi bir sağlık probleminin olmadığı ve koronavirüseyakalanmaktan korktuğu, bu nedenle hiç evden çıkmadığı belirtildi. Tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edilen emekli ve bekar olan İlhan Hündür’ün cenazesi Fevziye Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.