Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yağmur Körfez’i teslim aldı

GÜNDEM 19.06.2019 - 15:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1843+ kez okundu.
 

Yağmur Körfez’i teslim aldı

Bugün öğle saatlerinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağış Körfez ilçede etkili oldu.

Bugün öğle saatlerinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağış Körfez ilçede etkili oldu. Etkili olan sağanak şiddet Körfez 95 evler köprülü kavşakta su birikintileri ulaşımı aksattı. D-100 Karayolu İzmit yönüne gitmekte olan araç sürücülere uzun kuyruklar oluştururken sürücüler zen anlar yaşarken , otomobil sürücüleri suyun altında kaldı. Sağanak yağışlar sonrası alt yapısı yetersiz olan Körfez ilçede hayat felç olurken, viyadük altında biriken su birikintileri de araç sürücülerini ile vatandaşı zor durumda bıraktı. Vatandaşlar özellikle belediye başkanı Şener Söğüt’e seslenerek “  Körfez ilçemizde alt yapı yok. Buna acilen el atın” dediler.
Bugün öğle saatlerinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağış Körfez ilçede etkili oldu.

Bugün öğle saatlerinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağış Körfez ilçede etkili oldu.

Etkili olan sağanak şiddet Körfez 95 evler köprülü kavşakta su birikintileri ulaşımı aksattı. D-100 Karayolu İzmit yönüne gitmekte olan araç sürücülere uzun kuyruklar oluştururken sürücüler zen anlar yaşarken , otomobil sürücüleri suyun altında kaldı.

Sağanak yağışlar sonrası alt yapısı yetersiz olan Körfez ilçede hayat felç olurken, viyadük altında biriken su birikintileri de araç sürücülerini ile vatandaşı zor durumda bıraktı.

Vatandaşlar özellikle belediye başkanı Şener Söğüt’e seslenerek “  Körfez ilçemizde alt yapı yok. Buna acilen el atın” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.