Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yahya Kaptan’a Kedi Evi

YAŞAM 12.05.2018 - 14:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2036+ kez okundu.
 

Yahya Kaptan’a Kedi Evi

İzmit Belediyesi, Özel Şeyler Anaokulu ile birlikte Yahya Kaptan Mahallesi’ne kedi evi yaptı.

İzmit Belediyesi, Özel Şeyler Anaokulu ile birlikte Yahya Kaptan Mahallesi’ne kedi evi yaptı. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 75. Yıl Parkı’ndaki kedi evini ziyaret etti. Özel Küçük Şeyler Anaokulu Müdürü Esra Ülçetin ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Burcu Oralı ile birlikte İzmit’te ilk olan kedi evinde incelemelerde bulunan Doğan “ dünya sadece insanlar için yaratılmadı. Yaradanımız, kediye, köpeğe, kurda, kuşa bütün canlı varlıklara yaşam imkanı sağladı. Kedi ve köpekler bizim bu dünyayı paylaştığımız varlıklar. İzmit Belediyesi hayvan sever ve hayvan dostu bir belediyedir. Veteriner hekimlerimizle, bakıcılarımızla, bir çok yerde sokak köpekleri için yaptığımız bazı uygulamaların bir yenisini de kediler  için yaptık. ATALARIMIZ YAPTI Bu tür yerlere  sadece belediyeler değil, diğer kurum ve kuruluşların da desteği olmalı. Kedi evini Küçük Şeyler Ana Okulumuzun  fikir ve desteklerinden faydalanıp yaptık. Duyarlılıklarından dolayı kendilerine  teşekkür ediyorum. Bu dünyada her canlı gibi kedilerin de yaşama hakkı var. Biz hem inancımızdan, hem atalarımızdan gelen değerlerle yaratılanı yaradan ötürü seven bir anlayışa sahibiz. Atalarımız camilere kuş yuvaları yapmışlar, leylekleri koruyan vakıflar kurmuşlardır. Bizler de atalarımız gibi  hayvanları sevip koruyacağız” dedi. BARINAK DEĞİL Kocaeli Üniversitesi Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü’nün de desteklediği Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki  kedi evinin amacının, yavru ve zayıf kedilerin çevredeki saldırgan köpeklerden korumak olduğunu ifade eden yetkililer “ burası kesinlikle insanların evde bakamadıkları ve hasta kedilerin bırakıldığı yer barınak değildir” şeklinde konuştular. Kedi evinin temizliği, bakımı ve hayvanların mama ihtiyacı İzmit Belediyesi ile Küçük Şeyler Anaokulu tarafından karşılanacak.
İzmit Belediyesi, Özel Şeyler Anaokulu ile birlikte Yahya Kaptan Mahallesi’ne kedi evi yaptı.

İzmit Belediyesi, Özel Şeyler Anaokulu ile birlikte Yahya Kaptan Mahallesi’ne kedi evi yaptı.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 75. Yıl Parkı’ndaki kedi evini ziyaret etti. Özel Küçük Şeyler Anaokulu Müdürü Esra Ülçetin ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Burcu Oralı ile birlikte İzmit’te ilk olan kedi evinde incelemelerde bulunan Doğan “ dünya sadece insanlar için yaratılmadı. Yaradanımız, kediye, köpeğe, kurda, kuşa bütün canlı varlıklara yaşam imkanı sağladı. Kedi ve köpekler bizim bu dünyayı paylaştığımız varlıklar. İzmit Belediyesi hayvan sever ve hayvan dostu bir belediyedir. Veteriner hekimlerimizle, bakıcılarımızla, bir çok yerde sokak köpekleri için yaptığımız bazı uygulamaların bir yenisini de kediler  için yaptık.

ATALARIMIZ YAPTI

Bu tür yerlere  sadece belediyeler değil, diğer kurum ve kuruluşların da desteği olmalı. Kedi evini Küçük Şeyler Ana Okulumuzun  fikir ve desteklerinden faydalanıp yaptık. Duyarlılıklarından dolayı kendilerine  teşekkür ediyorum. Bu dünyada her canlı gibi kedilerin de yaşama hakkı var. Biz hem inancımızdan, hem atalarımızdan gelen değerlerle yaratılanı yaradan ötürü seven bir anlayışa sahibiz. Atalarımız camilere kuş yuvaları yapmışlar, leylekleri koruyan vakıflar kurmuşlardır. Bizler de atalarımız gibi  hayvanları sevip koruyacağız” dedi.

BARINAK DEĞİL

Kocaeli Üniversitesi Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü’nün de desteklediği Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki  kedi evinin amacının, yavru ve zayıf kedilerin çevredeki saldırgan köpeklerden korumak olduğunu ifade eden yetkililer “ burası kesinlikle insanların evde bakamadıkları ve hasta kedilerin bırakıldığı yer barınak değildir” şeklinde konuştular. Kedi evinin temizliği, bakımı ve hayvanların mama ihtiyacı İzmit Belediyesi ile Küçük Şeyler Anaokulu tarafından karşılanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.