">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yakalanmasaydı piyasaya sürülecekti

ASAYİŞ 19.11.2020 - 13:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2019+ kez okundu.
 

Yakalanmasaydı piyasaya sürülecekti

  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yapılan operasyonda, 1 buçuk milyon sahte dolar piyasaya sürülmek üzereyken ele geçirildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekipler tarafından, alınan duyum ve yapılan istihbarı çalışmalar sonucu,  bazı şahısların piyasaya yüklü miktarda sahte dolar sürmeye hazırlandıkları bilgisine ulaşıldı.  Olayla ilgili olarak başlatılan teknik ve fiziki takip sonucu,  olayı gerçekleştirmek isteyen kişilerin 2’si Rus,  1’i Sırp toplam 5 kişilik uluslararası çete olduğu tespit edildi.

 

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yapılan operasyonda, 1 buçuk milyon sahte dolar piyasaya sürülmek üzereyken ele geçirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekipler tarafından, alınan duyum ve yapılan istihbarı çalışmalar sonucu,  bazı şahısların piyasaya yüklü miktarda sahte dolar sürmeye hazırlandıkları bilgisine ulaşıldı.  Olayla ilgili olarak başlatılan teknik ve fiziki takip sonucu,  olayı gerçekleştirmek isteyen kişilerin 2’si Rus,  1’i Sırp toplam 5 kişilik uluslararası çete olduğu tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.