Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yangın eğitiminde yangın çıktı!

GÜNDEM 13.08.2018 - 13:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1296+ kez okundu.
 

Yangın eğitiminde yangın çıktı!

Körfez'de, firma çalışanlarına yangınla ilgili eğitim verilen otelin restoranının bacası, henüz belirlenemeyen nedenle tutuştu. Otel boşaltılırken, alevler, itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Alınan bir ülke haritaları göre bacada başlayan yanma dumanların vatandaşlar tarafından görülmesiyle itfaiye bildirildi olay yerine gelen Körfez itfaiyesi müdahale ederek bacadaki yanmayı söndürdü ve yeniden başlamaması için önlemler aldı. Yangın sırasında otelde bulunan müşteriler korku ile kendilerini dışarı terlerken herhangi bir yaralanma olayı gerçekleşmedi. Yangının en ilginç olayı ise olayın başladığı sırası sırada toplantı salonunda bir firmaya ait 23 kişiye yangınla ilgili eğitimi veriliyor olmasaydı.  Makine Mühendisleri Odası tarafından görevlendirilen Mustafa Nasuh Mistili tarafından 23 kişiye yangında uygulanacak ve önlemler anlatılırken bir anda alarm verildi bunun üzerine Eğitim alan personel hocalarının teorik olarak söylediklerini pratik olarak uygulama yapma imkânı buldular.
Körfez'de, firma çalışanlarına yangınla ilgili eğitim verilen otelin restoranının bacası, henüz belirlenemeyen nedenle tutuştu. Otel boşaltılırken, alevler, itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Alınan bir ülke haritaları göre bacada başlayan yanma dumanların vatandaşlar tarafından görülmesiyle itfaiye bildirildi olay yerine gelen Körfez itfaiyesi müdahale ederek bacadaki yanmayı söndürdü ve yeniden başlamaması için önlemler aldı. Yangın sırasında otelde bulunan müşteriler korku ile kendilerini dışarı terlerken herhangi bir yaralanma olayı gerçekleşmedi.

Yangının en ilginç olayı ise olayın başladığı sırası sırada toplantı salonunda bir firmaya ait 23 kişiye yangınla ilgili eğitimi veriliyor olmasaydı.  Makine Mühendisleri Odası tarafından görevlendirilen Mustafa Nasuh Mistili tarafından 23 kişiye yangında uygulanacak ve önlemler anlatılırken bir anda alarm verildi bunun üzerine Eğitim alan personel hocalarının teorik olarak söylediklerini pratik olarak uygulama yapma imkânı buldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.