Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yardımlar yağmur oldu yağdı

GÜNDEM 26.01.2020 - 16:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2038+ kez okundu.
 

Yardımlar yağmur oldu yağdı

İzmit Belediyesinin Elazığ'daki deprem sonrasında başlattığı yardım kampanyası Pazartesi günü saat 22.00'a kadar devam edecek.

İzmit Belediyesinin Elazığ'daki deprem sonrasında başlattığı yardım kampanyası Pazartesi günü saat 22.00'a kadar devam edecek. Elazığ'da meydana gelen depremin ardından İzmit Belediyesi'nin başlattığı yardım kampanyasının ilk gününde yardımlar yağmur oldu yağdı. Yunus Emre Kültür Merkezi'nde toplanan yardımlar iki gün boyunca toplanmaya devam edecek. YARDIMLAR TOPLANMAYA DEVAM EDİYOR Elazığ'da gerçekleşen deprem felaketi sonrası harekete geçen İzmit Belediyesi, sabah saat 10.00 itibari ile bölgeye ulaştırılacak acil ihtiyaçları Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde toplamaya başladı. Asrın Felaketi 1999 Marmara Depremi'ni yaşayan İzmitliler, Elazığ için adeta yardıma koştu. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet'in çağrısıyla başlatılan yardım kampanyası için İzmitliler battaniye, mont, bot, çocuk bezi, hijyenik ped, oyuncak, ısıtıcı ve daha birçok deprem sonrası acil olarak ihtiyaç duyulan temel eşyaları getirdi. DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİ Elazığ için adeta seferberlik ilan eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde Pazar günü saat 10.00'da başlayan yardım kampanyasının 22.00'a, 27 Ocak Pazartesi günü ise 09.00'da başlayacağını ve akşam 22.00'a kadar devam edeceğini söyledi. Yardım kampanyası çalışmalarını bizzat koordine eden İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, vatandaşlara teşekkür ederek, "Depremin getirdiği acıları çok iyi bilen insanlarımız, dayanışmanın en güzel örneğini gösteriyor. Elazığlı vatandaşlarımızın yaralarını sarmayı, biraz olsun çektikleri sıkıntıları hafifletmek istiyoruz. Yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm İzmitlileri bu yardım kampanyasına, Elazığlı kardeşlerimize yardıma davet ediyoruz" dedi
İzmit Belediyesinin Elazığ'daki deprem sonrasında başlattığı yardım kampanyası Pazartesi günü saat 22.00'a kadar devam edecek.

İzmit Belediyesinin Elazığ'daki deprem sonrasında başlattığı yardım kampanyası Pazartesi günü saat 22.00'a kadar devam edecek.

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından İzmit Belediyesi'nin başlattığı yardım kampanyasının ilk gününde yardımlar yağmur oldu yağdı. Yunus Emre Kültür Merkezi'nde toplanan yardımlar iki gün boyunca toplanmaya devam edecek.

YARDIMLAR TOPLANMAYA DEVAM EDİYOR

Elazığ'da gerçekleşen deprem felaketi sonrası harekete geçen İzmit Belediyesi, sabah saat 10.00 itibari ile bölgeye ulaştırılacak acil ihtiyaçları Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde toplamaya başladı. Asrın Felaketi 1999 Marmara Depremi'ni yaşayan İzmitliler, Elazığ için adeta yardıma koştu. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet'in çağrısıyla başlatılan yardım kampanyası için İzmitliler battaniye, mont, bot, çocuk bezi, hijyenik ped, oyuncak, ısıtıcı ve daha birçok deprem sonrası acil olarak ihtiyaç duyulan temel eşyaları getirdi.

DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİ

Elazığ için adeta seferberlik ilan eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde Pazar günü saat 10.00'da başlayan yardım kampanyasının 22.00'a, 27 Ocak Pazartesi günü ise 09.00'da başlayacağını ve akşam 22.00'a kadar devam edeceğini söyledi. Yardım kampanyası çalışmalarını bizzat koordine eden İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, vatandaşlara teşekkür ederek, "Depremin getirdiği acıları çok iyi bilen insanlarımız, dayanışmanın en güzel örneğini gösteriyor. Elazığlı vatandaşlarımızın yaralarını sarmayı, biraz olsun çektikleri sıkıntıları hafifletmek istiyoruz. Yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm İzmitlileri bu yardım kampanyasına, Elazığlı kardeşlerimize yardıma davet ediyoruz" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.