Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yarımca sahiline yeni otopark alanları

GÜNDEM 01.08.2018 - 22:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2661+ kez okundu.
 

Yarımca sahiline yeni otopark alanları

Körfez Belediyesi tarafından kısa bir süre önce Yarımca sahilinde yol genişletme çalışması gerçekleştirildi. Genişletilen alanlar, araç park yeri haline getirildi Körfez’i çevre değişimine devam ettiren Körfez Belediyesi, ana yollar başta olmak üzere, ara sokaklar, caddeler ve mahallelerde yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son olarak Yarımca sahil’de yıpranan ve araç trafiğine sebep olan ana yolda genişletme çalışmasını tamamladı. Vatandaşlar rahat nefes aldı. SAHİL YOLUNA ARAÇ PARK ALANI   Yoğun olarak kullanılan, ailelerin piknik yaptığı Yarımca sahiline, vatandaşların araçlarını rahat ve güvenli bir şekilde park yapmalarını sağlamak adına yapılan yol genişletme çalışmaları tamamlandı. Başkan İsmail Baran ise konu ile ilgili; “Her zaman ifade ettiğimiz gibi, vatandaşlarımızı hiç bir konuda mağdur etmek istemiyoruz. Talep halkımızdan, hizmet bizden. Yarımca bölgemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi. VATANDAŞ TEŞEKKÜR ETTİ Yol genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından rahat eden ve araçları güvenli bir şekilde park eden Körfezliler, Başkan İsmail Baran ve belediye personeline teşekkür ettiler.

Körfez Belediyesi tarafından kısa bir süre önce Yarımca sahilinde yol genişletme çalışması gerçekleştirildi. Genişletilen alanlar, araç park yeri haline getirildi

Körfez’i çevre değişimine devam ettiren Körfez Belediyesi, ana yollar başta olmak üzere, ara sokaklar, caddeler ve mahallelerde yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son olarak Yarımca sahil’de yıpranan ve araç trafiğine sebep olan ana yolda genişletme çalışmasını tamamladı. Vatandaşlar rahat nefes aldı.
SAHİL YOLUNA ARAÇ PARK ALANI  
Yoğun olarak kullanılan, ailelerin piknik yaptığı Yarımca sahiline, vatandaşların araçlarını rahat ve güvenli bir şekilde park yapmalarını sağlamak adına yapılan yol genişletme çalışmaları tamamlandı. Başkan İsmail Baran ise konu ile ilgili; “Her zaman ifade ettiğimiz gibi, vatandaşlarımızı hiç bir konuda mağdur etmek istemiyoruz. Talep halkımızdan, hizmet bizden. Yarımca bölgemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
VATANDAŞ TEŞEKKÜR ETTİ
Yol genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından rahat eden ve araçları güvenli bir şekilde park eden Körfezliler, Başkan İsmail Baran ve belediye personeline teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.